Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı kadın, yaralandı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Erenler Mahallesi Eski İstanbul Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen S.B. isimli bir kadına çarptı. Savrularak düşen kadın yaralandı. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı
Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipler tarafından ilk müdahalesi yapılan kadın, Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri tarafından otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza anı güvenlik kamerasında
Olayla ilgili inceleme başlatılırken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Saniye saniye görüntülenen olayda, yolun karşısına geçmek isteyen kadına, hızla gelen otomobilin çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisi ile savrulan kadın düşerek yaralanıyor.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • MUHAMMED 16.06.2021 15:39
    Bu yol çok tehlikeli , bir ara bende kaza yaptım araba geri gelirken çarptı beni , dar bir yol üst kısmı 2 arabaya bile sığmaz ....
  • Ali 16.06.2021 15:33
    yüzde 50 / 50 kusurlu derim. kadın yaya geçidini kullanmıyor. sanırım telefonla da konuşuyor. araç sürücüsünün de az uyanık olması lazım. tahmin etmeliydi kadının atlayabileceğini.
  • adalet 16.06.2021 15:12
    kim ne derse desin hata kadın ın kim ne derse desin bu haber böyle yazılmamalı kadın araca çarptı araç sahibi dehşeti yaşadı böyle olmalı kadını savumayın yola atlamasın (bunuda haber olarak yapmayın) yapmayın böyle haber sizce hatalı kim 100 de 100 kadın adam gibi etrafına bakıp geçmeli etrafına bakmalı
  • HUZUR 16.06.2021 14:24
    yolda telefona bakmayalım,yayalar biraz dikkat sğa sola bakmak bu kadarmı zor lütfen yanan can sizin
  • Nuruosman 16.06.2021 13:59
    HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ YAYA GEÇİDİNE ARAÇ PARK ETMEK NEDİR YA ? O AN YİNE ARAÇ VAR ORADA PARK HALİNDE TERS YÖNDe
Daha fazla yorum görüntüle