Sultangazi’de bir oto galeriye düzenlenen silahlı saldırı kameralara yansıdı. Görüntülerde 2 kişinin iş yerine gelerek silahla ateş ettiği ve koşarak uzaklaştığı görüldü. Öte yandan olay esnasında bir vatandaşın sehpayı kendisine siper yaptığı anlar da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Sultangazi’de 23 Haziran günü yeni açılan bir oto galeriye kimliği belirsiz 2 kişi tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Yaşanan saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olaya ilişkin ortaya çıkan görüntülerde akşam saatlerinde iki kişinin iş yerinin giriş kısmından içeriye ateş açtıkları görülüyor. Olay esnasında 4 kişinin ofis kısmında oturdukları görünürken, 1 kişinin ise görüntüsünün kameraya yansımadığı ve bu esnada iş yerinin yan tarafında olduğu anlaşılıyor.

Saldırganların kurşun sıkmaya başladığı esnada dışarıda bulunan 5. kişiyi fark ettikleri ve paniğe kapılarak hızla kaçıp olay yerinden uzaklaştıkları da güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntüde saldırı esnasında elinde bulunan dergiyi okuduğu görülen bir kişinin ise kurşunun hedefi olmaktan saniye farkı ile kurtulduğu görüldü. Silahların ateşlenmesi ile sesi duyan kişinin dışarıya bakınca saldırganları gördüğü ve hemen kendini yere atarak sehpayı kendine siper olarak kullandığı görüntüde, bir merminin ise saniye farkı ile oturduğu yerden camı delerek parçaladığı anlaşılıyor.

Öte yandan emniyet güçlerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • helal adanalı 28.06.2021 15:58
    valla sn farkıyla yere yatması kurtarmıs valla kurşun
  • alaattin 28.06.2021 15:45
    arkadaş bu ülkede ALLAH namuslu insanların yardımcısı olsun.memleket teksasa dönmüş.sokaklarda serseriden geçilmiyor.özellikle kolay para kazanma sevdalıları çalışmıyor üç beş kuruşa başkalarına köpeklik yapıyor.alıyor uyuşturucuyu zaten akıl yok iyice akıl gidiyor kim cebine uyuşturucu parası korsa onun itliğini yapıyor.zaten birde adli kontrolle serbeslik var .olan namuslu vatandaşa oluyor.başına bela almadan akşam evine dönen günü kurtarıyor.öyle zamandayızki bu serseri takımı ceza evine girmeyeni delikanlıdan saymıyorlar.
  • osmanlı 28.06.2021 15:36
    hiçmi dizi seyretmediniz kardeşler böyle yarım iş mi olur.vurun vurulun da millet kurtulsun hepinizden.
  • xxxxx 28.06.2021 14:35
    alt taraftaki ucuz yırtmış eğildiği an kurşun geldi sabit dursa şuan cenazesi kılınıyordu
  • Sakaryali 28.06.2021 14:02
    Kimbilir kimin canini yaktilar araba galerisi tabii,
Daha fazla yorum görüntüle