Taksim Talimhane’de bir restorana gelen yabancı uyruklu 2 şahıs, iddiaya göre yan masada oturan 3 kadına laf attı. Restoran çalışanlarının uyarlarına küfürle karşılık veren şahıslar, saldırganlar tavırlar gösterince kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansıdı.

Olay, dün saat 02.15 sıralarında Beyoğlu Taksim Talimhane bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde yabacı uyruklu iki şahıs bir restorana gelerek sipariş verdi. Şahıslar o esnada yan masada oturan 3 kadına iddiaya göre laf etti. Kadınların şikayeti üzerine restoran çalışanları şahısları uyardı.

Kavgada düşen şahıs yerde tekmelendi

Ancak şahısların kadınları rahatsız etmeye devam etmesi üzerine restoran çalışanları, kalkmaları yönünde uyarıda bulundu. Bunun üzerine şahıslar, “Ben buradan gitmiyorum, ne yapacaksınız?” diyerek çalışanları tehdit etti. Taşkınlık yapmaya devam etmeleri üzerine çalışanlar şahısları masadan kaldırarak göndermek istedi. O esnada şahıslar işletme sahibine İngilizce ağır küfür edince ortalık bir anda karıştı.

Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı

Şahısların yumrukla saldırması üzerine restoran çalışanları da aynı şekilde karşılık verdi. Dakikalarca süren meydan kavgasında tekme, yumruk ve tokatlar havada uçuşurken, düşen şahıslardan biri ise yerde tekmelendi. Vatandaşlar araya girmesiyle şahıslar olay yerinden uzaklaşırken, yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Öte yandan olayla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Özkan ÇELİK 27.07.2021 12:29
    O saate kadar açık olması yönünde ruhsatı yoktur. Çalışanlar ya sigortasız ya da kaçaktır. yoksa neden şikayetçi olunmasın ki ?
  • Burak 26.07.2021 19:07
    O iki sapık kadınlara laf atamaz. Burası Ukrayna değil Dadaşş efendi. Ben orda tek başıma olaya şahit olsaydım Allah'ta şahidim 10 kişiye gerek kalmaz o iki soysuz sapığı üst üste atardım. Onların artistliği benim gibi profesyonele sökmez
  • Dadaşş 26.07.2021 17:16
    Masalar birleşik gibi sosyal mesafe nerde kaldı ve klasik kabadayılık örneği 10 kişi toplan iki kişiye saldır.
  • Ahmed 26.07.2021 17:13
    O kızların orada ne işi var.
  • Altan 26.07.2021 16:44
    Allah sizin belanizi yakinda verir bu Turkiyedeki yabanci dusmanligi böyle devam ederse.
Daha fazla yorum görüntüle