Adana’nın Kozan ilçesi Kızlarsekisi mevkiinde çıkan ve bölgeyi saran Kozan’daki yangında evini kaybeden Cumali Yüce, 20 yıllık birikimi için gözyaşlarına boğuldu. Yüce, eşinin de kısa süre önce vefat ettiğini üç çocuğu ile çaresizliği yaşadığını kaydetti.

Adana’nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangının bölgeye sıçraması sonucunda evini kaybeden Cumali Yüce, 20 yıllık birimi olan evini kaybettiği için gözyaşlarına boğuldu.

Kozan ilçesine bağlı Kızlarsekisi mevkiinde çıkan orman yangını bölgedeki evlere sıçradı. Birçok ev alevlere teslim olurken, bölgede evi tamamen yanan 66 yaşındaki Cumali Yüce’nin gözyaşları yürekleri dağladı.

Evlatları ile evsiz kalan Cumali Yüce, alevlere karşı çaresizliğini gözyaşları ile anlattı. Cumali Yüce, "Böyle dışarıda kaldık. 20 yıllık birikimimiz gitti. Bir daha nasıl yaptırayım. Barajın kenarından yangın çıktı, her yeri sardı. Evimiz yuvamız bir şeyimiz kalmadı. Buralar hepsi tahliye oldu. Güvenli yere taşındılar. Eşim yok hanımım öldü, 3 çocuğum var. Bu saatten sonra nasıl olacak" dedi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Derya 30.07.2021 13:19
    Numarayı bulabildinizmi
  • Eda 30.07.2021 11:28
    Amcanın numarasını bulalım arkadaşlar yardım etmek istiyoruz
  • Asım 29.07.2021 21:45
    Yakanın Allah Belasını Versin. Filmde baya rüzgar var. Demek ki yangın iyi yayılsın diye özellikle rüzgarlı günleri tercih ediyorlar. O zaman Rüzgarlı sıcak günlerde , yanma ve yayılma ihtimalinin daha fazla olduğu günlerde ormanlara Çok dikkat etmeli.
  • Tuğrul Bey 29.07.2021 20:58
    Bütün yangınları pkk ve fetö militanları çıkarıyor bunları lanetlemeyen bu ülkeden defolsun gitsin
  • orhan38 29.07.2021 20:58
    Orhan kardeşim herşeyi de Allaha havale etmişsin de peki senin dünyaya gelme amacın nedir.Onu bunu Allaha havale etmek mi yoksa elinden gelen yardımı yapmak mıdır?dua etmek bedava olduğu için bizim insanımız dua ediyor sürekli.Ama Allah c.c. bizleri bizlere emanet ediyor ve yardımlaşmamızı emrediyor.Dua edip kimse kaçmasın sorumluluktan.O kadar da beleş değil cennet.
Daha fazla yorum görüntüle