Eski sevgilisinin erkek arkadaşını öldürdü!

Adana’da bir kişi, eski sevgilisiyle arkadaş olan kişiyi tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Katil zanlısı ifadesinde, öldürdüğü kişinin eski sevgilisiyle birlikte olduğunu bu nedenle aralarında husumet çıktığını söyledi.

Eski sevgilisinin erkek arkadaşını öldürdü!
Eski sevgilisinin erkek arkadaşını öldürdü!
GİRİŞ 27.08.2021 11:20 GÜNCELLEME 27.08.2021 11:20

Adana'da, edinilen bilgiye göre olay, 28 Temmuz günü Anadolu Mahallesi'nde gece saatlerinde akılalmaz bir olay meydana geldi.

İddiaya göre, otomobilden ateş açılması sonucu Fevzi Atmaca (24) ve Halil Doğru (21) vuruldu. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Ateş açan şahıslar geldikleri otomobil ile kaçıp izlerini kaybettirdi.

SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ

İHA'da yer alan habere göre yaralılar ise Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Fevzi Atmaca yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Halil Doğru ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

ARAÇTAN ZANLILARA ULAŞILDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Polis, otomobilin plakasından aracın kiralık olduğunu ve içindeki zanlıların Mahsum A. (23) ile Ekrem T. olduğunu tespit eti.

İKİ ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Ekipler, yaptığı çalışma sonunda zanlıların Mersin’de olduğunu belirledi. Bunun üzerine polis, Mersin’deki adrese baskın yaparak iki zanlıyı da yakaladı. Evde yapılan aramada ise 2 ruhsatsız tabanca, 20 gram esrar ile 3 cep telefonu ele geçirildi.

Adana'da bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin Mersin'de gözaltına alınan iki zanlı tutuklandı.

"ESKİ SEVGİLİMLE BİRLİKTEYMİŞ"

Emniyete getirilen zanlılardan Mahsum A.'nın cinayeti işlediğini kabul ederek, “Fevzi benim eski sevgilimle birlikteymiş bunu öğrenince aramızda husumet başladı. Daha öncede onlar bize ateş etti, benim arkadaşlarım yaralandı. O gün de ben otomobil ile gidip ona ateş ettim öldürdüm” dediği öne sürüldü.

İKİ ZANLI DA TUTUKLANDI

Zanlı, olayda kullandığı tabancayı Ziyapaşa Mahallesi'nde bir parka sakladığını söyledi. Polis, bu bilgi üzerine parkta yaptığı aramada tabancayı buldu. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor