Esenyurt'ta kendilerine laf atıldığını iddia eden Tiktok fenomenleri, ortalığı birbirine kattı. Tartıştıkları şahıslara, "Sen bizi tanıyor musun?" diye bağıran Tiktok fenomenleri, şahısları sokak ortasında sopayla dövdü. Çevredeki vatandaşların müdahale etmesiyle son bulan kavga anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde yürüyen Tiktok fenomenlerine iki kişi laf atınca aralarında tartışma başladı. İlerleyen dakikalarda hararetlenen tartışmada Tiktok fenomenleri tartıştıkları şahıslara demir sopa, tekme ve yumrukla saldırdı. Yaşanan kavga bir süre sonra çevredeki vatandaşların müdahale etmesiyle son bulurken kavga sırasında Tiktok fenomenlerinin "Biz sokakta rahat yürüyemeyecek miyiz?" ve "Sen bizi tanıyor musun?" gibi sözleri ise dikkat çekti. Yaşanan o sopa, tekme ve yumruklu kavga anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • abdullah 23 10.09.2021 12:09
    bu gençlerin yetişmesinde emeği geçen bütün yetkililere teşekür ediyorum.çok güzel bir nesil yetiştirdiniz elinize sağlık.tam bir ab nesli
  • ali.k 02.09.2021 12:51
    bu gençlere biz orta yaşlılar zorlu dayak atmamiz gerekir. bunlar çok rahat hissediyorlar, bunlardan memlekete hic hayir gelmez aksine başımıza bela bu tipler.
  • Adnan 02.09.2021 12:00
    Aslında bu şımarık müptezellere güzel bir sopa atmak lazım.
  • Ebu Talha 02.09.2021 11:59
    Kimmiş bu fenomenler? Ne yapmışlar da fenomen olmuşlar? Vatan, millet için hangi elle tutulur hizmeti sunmuşlar???
  • gurhan 02.09.2021 11:41
    Milletin derdine bak...
Daha fazla yorum görüntüle