Antalya'da Hilal Oktay Başaslan ve ailesine, iddiaya göre, site içinde sokak köpeklerine baktıkları gerekçesiyle komşuları, silah ve pala ile saldırdı. Başaslan, saldırı anından görüntüleri, sosyal medya hesabından “Eşime, kızıma ve bana balkondan silahla ateş edip ardından aşağı inip pala, sopa ve silah ile saldırdı. Ben kızıma koşarken, bir palalı da benim boğazıma koyuyor palayı 'Seni burada keserim' diyor. Ölmemiz mi lazım" notuyla paylaştı.

Konyaaltı ilçesinde, iddiaya göre, bir süredir ailesiyle site içindeki sokak köpeklerini besleyen Hilal Oktay Başaslan ile bu durumdan rahatsız olan site sakinleri arasında tartışma çıktı. Bir süre önce de isimleri bilinmeyen komşuları, Başaslan'ın üzerine 6'ncı kattan cam attı. Yaşanan tartışmalar sonrası taraflar, birbirlerinden şikayetçi oldu. Başaslan ailesi ve komşular arasında dün akşam da aynı konudan yine tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda şüpheliler, ellerinde pala ve elektroşok ile aileye saldırdı. Saldırı anı Hilal Oktay Başaslan tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde; Başaslan'ın eşinin yerde tekmelendiği, 1 kişinin palanın tersiyle vurduğu, saldırganın elinde palayı sallayarak koştuğu anlar yer aldı. Görüntüde ayrıca birinin 'Polise haber verdik' demesi üzerine şüphelinin küfrettiği duyuldu. Saldırı sonucu Hilal Oktay Başaslan ve kızının vücutlarında kesikler oluşurken, eşinin ise burnu kırıldı. Başaslan ailesi, saldırganlardan şikayetçi oldu.

Yorumlar 87 Yorum Var
  • ali 19.09.2021 10:15
    Kopek sevdası guzel lakin abartmayın.zevkiniz gectigi zaman hayvanları sokaga bırakmayın şuan zaten hayvan ve çevre sevgisinden beslenen chp başkanlar vede chp seçmeni bu hayvanları sokaga atıyor balon olan chp başkanları bunlara bakmıyor heryer sokak kopegi bu hayvanlar aç susuz ...acıkca yazıyorum ATATÜRKÜ kullanan chp ATATÜRKÇÜ degil..hayvanlari kullanan chp hayvan sevgisi yok.yeşili kullanan chp vallahi billahi çevreci degil..chp inanın kürdü aleviyi vede anadolu köylüsünü sevmiyor oy için kullanıyor..
  • Erdem 17.09.2021 00:37
    Köpekleri sevmem. Lakin zararda vermek istemem. Benden uzak dursun yeter. Lakin o CHP li belediyelerin yönettigi Antalya da falan cok fazla sokak köpekleri var. Zavallilar ac ve kemiklerini sayabilirsiniz. Yazik degilmi bu hayvanlara? Insanlikda ve müslümanlikda hayvani öyle birakmak olmaz. O aile sokak köpeklerine sahip cikiyorsa iyi yapiyor. Burda yok sitede gezdirilmezmis diyenler falan... ne ayaksiniz siz ya? Vijdanlari camurlular! Birilerine zarari varmi o hayvanlarin? Pit Bulmu beslemisler sanki? Allahdan korkun. Insanliginizdan utanin.
  • Murat 16.09.2021 23:46
    Bende de saldırıya uğrayanların suçlu olduğu kanaati oluştu. Yorumları da okuyunca aklın yolu bir miş onu gördüm. Hayvanseverlerin çoğu gerçekte hayvansever değil kanları bozuk sadece
  • Osman 16.09.2021 23:07
    Sokak köpekleri de olsa site içinde beslenmez. Site dışında yada boş bir arazide besle.
  • Türk 16.09.2021 22:57
    Kimbilir kac kere sizleri uyarmışlar dır yani anlayacağınız dil bu seviyeye getirmiştir hakkınızı almışsınız al evine besle besleyeceksen kimse senin saçma lığını çekmek zorunda degil hadi şimdide milletin ortak kullanım alanına da saygısızlık yap bakalım iyi bir ders olmuştur
Daha fazla yorum görüntüle