İstanbul Başakşehir'de dik bir yokuşu çıkmakta zorlanan kağıt toplayıcısı gencin yardımına o esnada oradan geçen bir sürücü yetişti. Aracının bagajına bindirilen genç el arabasını tutarak yukarı çıkarırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Başakşehir Kayabaşında meydana geldi. Kağıt toplayıcısı bir genç dik bir yokuşa denk geldi. Yokuşu çıkmaya çalışan ancak çıkmakta zorlanan genci fark eden bir kişi aracının arka kısmında bulunan kapıyı açarak kağıt toplayıcısı ve aracının yokuşu çıkmasına yardımcı oldu. O esnada orada bulunan vatandaşların takdirini kazanan davranış ise cep telefonu görüntüsü ile kaydedildi.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Esra 23.09.2021 18:59
    Aman kimse bunu yapmasin medyatik olcam diye, kamyon altinda sinek gibi ezilirsiniz
  • Kayserili 23.09.2021 18:44
    Kardeşim otoyol senin babanin çiftligi degilki kafana göre arabanin arkasina baglamiş gidiyorsun, Bunun merhametle ne alakasi var, Kazaya davetiyenin ta kendisidir. Birakin duygusal yaklaşimlarida birazda yasal ve kanuni yaklaşin. Herkes istedigini yaparsa trafikte ne olur halimiz, hindistani bile sollar geceriz rezalette.
  • Ayse 23.09.2021 18:41
    Merhametli olmak iyide birde , bilinçli olmak lazim kardeşim, Trafikte sen ne lambasi nede başka bir ruhsat olmayan eskicilerin kullandigi el yapim araci arabanla çekemezsin ,yasaktir,.düşünsene oto yolda arkadan gelen araba nerden bilsinki senin adim hiziyla yavaş yavaş ilerledigini, Faciaya kapi açmaktir bu.
  • VEDAT ÖZDEMİR 23.09.2021 12:19
    Merhametli olmak işin güzel yanı.
  • =_=(1453)=_= 23.09.2021 11:12
    Allah razı olsun rabbim niyetini kabul etsin inşallah çok duygulandım rabbim böyle kişilerin sayısını artırsın inşallah amin
Daha fazla yorum görüntüle