Yolun karşısındaki restorana geçerken otomobil çarpan 3 kişinin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, saat 00.30'da İstanbul Gaziosmanpaşa'da Karayolları Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 21 yaşındaki M.Ş. idaresindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 3 kişiye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya savrulan yere düşerek 3 kişi hayatını kaybetti. Yaşanan kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, 3 yayanın karşı kaldırıma geçmek için orta refüjde beklediği görülüyor. Yayaların yola inmesiyle beraber hızla gelen otomobil, yayalara çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle yayalar havaya savurularak yere düşüyor.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • ali 02.10.2021 18:03
    yol boş ama çk hızlı geliyor araba sürücü yüzde yüz suclu
  • Osmanlı 02.10.2021 15:40
    İlk haberi okuduğumda şöför genç diye hatalıdır dedim. Videoyu görünce herkes bilir yağmurlu havada yol karanlıktır ve yaya çok zor gözükür. Bunlarda önğne atlamışlar fren imkanı bile bulamamış. Yola dikkatli olgun bir şöför belki direksiyon kırıp darbeyi bir tık aza indirebilirdi. Allah cc rahmet eylesin.
  • maremer 02.10.2021 15:22
    evet araç hızlı görünüyor , sürücünün sorumluluğu mutlaka var ama ecel gelince basiret bağlanıyor. Aracın geldiği görüntülerden anlaşılıyor ama yayalar buna rağmen yola dalıyorlar. Allah rahmet eylesin.
  • Bünyamin Öztürk 02.10.2021 15:06
    Hava yağmurlu göz gözü görmüyor. Yağmurlu havalarda görüş mesafesi düşer, yerdeki sular bile parlama yapar görüşü düşürür. Yayaların buna çok dikkat etmesi lazım. Birde hayalet gibi koyu renkli elbiselerle karşıdan karşıya geçiyorlar hiç görünmüyorlar. Hayalet gibi önümden geçip gittiklerini son anda farkettiğim ve çarpmadığıma şükrettiğim çok yayaya denk gelmişimdir. Hep yağmurlu havalarda oluyor bu.
  • VatandaŞŞ 02.10.2021 14:01
    Allah rahmet eylesin, yalnız araç yolunda yaya varsa ve kaza oluyorsa hatalı olan yayadır. Yaya kaldırımında araçlar ilerlese ne düşünür ne deriz
Daha fazla yorum görüntüle