Üç kişiyi yaraladığı, 3 eve de ateş ettiği öne sürülen, çift tabancayla baskın yaptığı görüntüleri ortaya çıkan zanlı adli kontrol şartıyla serbest kaldı.  

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 22 Eylül'de meydana gelen olayda Ferruh E.’nin (25), 19 Mayıs Mahallesinde Eyüp Y, Hüseyin K. ve Eren Y.’yi  silahlı saldırı sonucu yaraladığını belirledi. Zanlının 3 ayrı eve de silahla ateş ettiğini tespit eden polis, zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Ekip, şüpheli Ferruh E’nin merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi’nde araçla seyir halinde olduğu bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine bölgeye giden ekipler, “dur” ihtarına uymayarak kaçan zanlıyı takibe aldı. Ara sokağa girdikten sonra bir evin duvarına çarpan zanlı araçtan inerek yaya halde kaçmayı sürdürdü. Şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı. Aracı inceleyen ekipler, biri otomatik tabanca olmak üzere ruhsatsız iki tabanca ele geçirdi.

Öte yandan, zanlının bir araçtan inip bir kişiyi çift silahla kovalayıp ateş ederek yaralaması ise an be an güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Zanlının yaralama olayını gerçekleştirdikten sonra aynı araçla kaçtığı da görüntülendi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zanlı başka bir suçtan 8 ay hapis cezası olduğu için cezaevine gönderildi. Açık cezaevine alınan zanlı buradan da kaçtı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • TR TEKTİR 05.10.2021 14:09
    Ben anlayamıyorum..Bir yakınım arkadaşıyla mağzaya gitmiş arkadaşı ordan tşört çalmış çıkarken güvenlik yakalamış tşörtü geri iade etikleri halde 3 ay kaplı 11 ay açık cezaevi olmak üzere 14 ay yattı.Çift tabancayla 3 kişi yaralayan adam adli kontrolle serbest.. İlginç ya çok ilginç bumu adalet diye düşünüyorum
  • Mizah 05.10.2021 14:04
    Şaka gibi haberler. Adam gözü dönmüş şekilde ateş ediyor ve serbestçe dolaşıyor. Polis yakalıyor yargı bırakıyor.
  • vatan 05.10.2021 13:53
    Bu habere göre sağa sola hatta birine hedef gözeterek ateş etmek suç değilmiş serbest bırakıldığına göre
  • cemil 05.10.2021 13:12
    jonwick adana versiyonu
  • Korkaklar diyarı 05.10.2021 12:20
    Eline bir silah alan kabadayı kesiliyor, bu ise korkaklara has bir davranıştır.
Daha fazla yorum görüntüle