Aracıyla önünü kestiği kişiye kurşun yağdırdı. Kan donduran görüntü güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İşte o görüntüler.

 

işli'de otomobiliyle önünü kestiği kişiye kurşun yağdıran zanlı, önce kameralara sonra da polise yakalandı. Zanlı A.S çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Şişli Paşa Mahallesi Ateşböceği Sokak üzerinde 29 Eylül'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde seyir halindeki otomobilin önünü kesen zanlı, sürücüye kurşun yağdırdı. Daha sonra da geldiği araçlar olay yerinden uzaklaştı. Yaralı sürücü aracın koltuğuna yığılıp kaldı. Silah sesleri ile dışarı çıkan vatandaşlar olay yerine sağlık ekibi ve polis çağırdı. Kısa sürede gelen ambulans, yaralıyı alarak hastaneye kaldırdı.

POLİS, KAMERADAN TESPİT ETTİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede olayı gerçekleştiren saldırganın önce eşkalini daha sonra da ismini belirledi. Şüpheli A.S olayda kullandığını beyan ettiği silahla birlikte Feriköy'de gözaltına alındı. 

SİLAHLI SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan silahlı saldırı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, seyir halindeki otomobilin önünü aracıyla kesen saldırgan, otomobil sürücüsüne art arda ateş ederek kaçıyor. Otomobil sürücüsü başka araçlara vurarak duruyor. 
Zanlı, Şişli Asayiş Büro Amirliği'ndeki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Ziyaretçi 10.10.2021 20:16
    Beyler kimse kusura kalmasın cahape atarlarsa hiç bir yasa çıkmaz hükümet anca halka sunacak yeni anayasa
  • Turan 10.10.2021 15:45
    Hiç bir şey tek taraflı değil ,adalet iki tarafıda teraziye koyar tartar ama yapılan doğru değil tabikide ama boşuna sevinmeyin ip kopmuş çivi çıkmış artık zor düzen tutturuz.Nefsine. Eline beline diline sahip olduğumuzda bunların hiç biri olmaz.akil vermek haddime değil ama birbirimizi kandırmayalım.
  • hacı emmi 10.10.2021 14:03
    verilen ceza emsal olmalı. yasalar değişmeli.
  • şikayetçi 10.10.2021 11:45
    içerde yaşatılmaz umarım.. böyle katillerin bir an önce itlaf edilmesini arz ediyorum devletimden
  • Diriliş... 10.10.2021 11:43
    memleketin cılkı cıktı adalet adaletlikden cıktı millet kendi adaletini kendi saglıyor.
Daha fazla yorum görüntüle