Çocuğu ile birlikte kayınpederine giden 2 çocuk annesi kadının, sokak ortasında eşinin erkek kardeşi tarafından defalarca darp edilerek bıçaklandığı o anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Antalya'nın Serik ilçesi, Akçaalan Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. 32 yaşındaki 2 çocuk annesi Naciye D., çocuk arabasıyla yolda ilerlerken, eşi Süleyman D.'nin erkek kardeşi Ali D.’nin bıçaklı saldırısına uğradı. Göğsünden ve karnından aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan genç kadını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 5 yerinden bıçak darbesi aldığı belirlenen Naciye D., ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gözaltına alınan Ali D. ise polis merkezine götürüldü. İlk belirlemelere göre, Ali D.'nin ağabeyi ile arasının açık olması nedeniyle olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Saldırı anı kamerada

Öte yandan, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde genç kadının geçeceği güzergahta Ali D.'nin sigara içip beklediği ve bebek arabasıyla ilerleyen Naciye D.'ye doğru yaklaşarak bıçakla saldırdığı görüldü. Saldırganın, yere düşen kadının başından yine ayrılmadığı, darp etmeye devam ettiği, bir kadının gelmesine rağmen Ali D.'nin genç kadını saçlarından sürüklediği anlar görüntülere yansıdı. Görüntülerde bir kişinin ise bir şey olmamış gibi davranıp yoluna devam ettiği görüldü.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Aykut 27.11.2021 19:12
    bıçakla kadın a gücü yetmiş ağ erkeklik ağ. nerede kaldın . onurzsuz luk bu ülkeyi ne zaman nasıl sapa sardı. kadına çocuga zulüm etmek bu ülkeye en büyük darbedir geleceği karartilan bir ülke konumuna sürükle niyoruz bu hainlari vicdansız lar zehirleyip telef edilmediği sürece sonumuz dağılmış bir toplum a hızla gidiyoruz . adelet yok ki kime ne diycen ki.
  • Harun 27.11.2021 18:25
    Gögsünden ve karnindan vallah cok tehlikeli bölge ...Adam hayatina resmen kastetmis ....vallah insallah kurtarildi ama cok zor gibi sanki ...Allah yardimcisi olsun
  • Hacı 27.11.2021 18:12
    20 yıl önce bırakın bir kadına el kaldırmayı boş kaleye gol atmayı erkekliğe sığdıramazdık. Erkeklik kadına el kaldırmak olmuş şimdi. Yazık. Bir kavga gördükmü ayırırdık. Uada suçsuz olanı korutduk. Adam yanından geçiyor mal gibi bakıyor. Erkekliğin yüz karaları.
  • Cafer 27.11.2021 16:44
    İnşallah eylem yarıda kalmış diye adli konturolle serbest kalmaz.Bu ödleği enaz 20 yıl içerde yatırmak lazım.
  • Fatih 27.11.2021 15:26
    İdam Haktan gelen bir emirdir
Daha fazla yorum görüntüle