Tarla anlaşmazlığı yaşadıkları aileden bir şahsı kıraathanede önce darp etti ardından silahla yaraladılar. Yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Dehşete düşüren olay, 3 Aralık’ta öğle saatlerinde Tuzla’da meydana geldi. İddiaya göre, bir grup şüpheli şahıs, geçtiğimiz dönemlerde köydeki tarlalar yüzünden tartışma yaşadıkları aileden Mehmet T.’yi vakit geçirdiği kıraathanede yakaladı. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Taraflardan Halis İ. ve beraberinde getirdiği 8 kişi Mehmet T.’yi muşta ile darp etmeye başladı. O esnada kahvede bulunan vatandaşlar araya girmek istese de şüpheli şahıslardan biri yanında taşıdığı silahı çıkartarak Mehmet T.’yi ateş açtı. Mehmet T., kanlar içerisinde yer yığılırken saldırganlar hızla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken sağlık ekipleriyse kurşunların hedefi olan Mehmet T.’yi hastaneye kaldırdı.

"9 kişi birden saldırdılar"

Kurşunların hedefi olan Mehmet T.’nin yeğeni Azad B., “Bunların hepsini planlı yapıyorlar. Geçtiğimiz sene kazma kürekle burada saldırıp, adamları komalık ettiler. Hastanelik olan kişiler bununla ilgili rapor da almıştı. Haklıymış gibi bizi sürekli tehdit ettiler. Sürekli olarak öldürme tehdidiyle üzerimize geldiler. Son olarak geçtiğimiz gün yine geldiler. Ellerinde silah vardı. Dayımın dışarıya çağırıp 9 kişi birden saldırıyorlar. İçlerinden biri dayımın sırtına kurşun sıkıyor. Bunlar yetmezmiş gibi demirlerle adamı yerde darp ediyorlar. Hastaneye kaldırdık ancak durumu şu an iyi değil. Kurşun çok tehlikeli bir yere isabet etmiş” diye konuştu.

Öte yandan yaşanan korku dolu dakikalar güvenlik kamerasına yansırken, polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Ali 07.12.2021 15:52
    Ne kadar vahsi bir millet olmusuz, 30 senedir Avrupadayim böyle olaylar görmedim
  • Kerimoğlu 07.12.2021 13:42
    Planlı gelmişler fakat suçlular kravat takım gülümsedimi indirimden paçayı yırtarlar.
  • Vatandaş 07.12.2021 12:58
    Şikayetçi olup mahkemenize segbis aracılığı ile görüntülü olarak katılabilirsiniz,adalet bakanlığı sizi coronadan korur fakat hasımlarınızdan korumaz,adalet isterseniz eğer hakim ve savcılar sağ kalanı yargılar,onunda iyi hali kıravatı,takım elbisesi derken bir af çıkar .Adalet bakanına saygılar.
  • misafir 07.12.2021 11:42
    Bozuldumu insandan daha tehlikeli bir varlık yok maalesef...
  • senol32 07.12.2021 11:39
    organize suç örgütü kurmaktan mafyavari davranışlardan 15 sene yatırcaksın bak bir daha yapan olacakmı 9 kişi 1 kişiye saldırmak nedir ya...
Daha fazla yorum görüntüle