Sultangazi'de, köpeğin kovaladığı motosikletli kurye, motosikletin kontrolünü kaybederek kaza yaptı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sultangazi'de, motosikletli kurye, köpeklerin kovalaması sonucu motosikletin kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Olay, önceki gün öğlen saatlerinde Cebeci Mahallesi meydana geldi. Mahallede aralarında pitbull cinsi köpeklerin de bulunduğu başıboş köpeklerin artması vatandaşlar tedirgin etmeye başladı. Çanakkale Şehitleri Caddesi'nde seyir halindeki motosikletli kuryeyi pitbull cinsi köpeğin de olduğu iki köpek kovalamaya başladı. Panik yapan sürücü motosikletin hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Sürücünün kazayı hafif sıyrıklar atlattığı öğrenildi. 

SON GÜNLERDE ÇOK FAZLA BAŞIBOŞ PİTBULL CİNSİ KÖPEK GÖRMEYE BAŞLADIK

Yaşanan o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, mahallede esnaflık yapan Ozan Göktepe, Gaziantep'de bir çocuk pitbull köpeklerin saldırısına uğramıştı. Geçtiğimiz haftalarda da ilçemizde benzer bir durum yaşanmış iki kişi yaralanmıştı. Bunun üzerine tehlikeli ırk diye bilenen köpeklerle ilgili bir genelge yayınlandı. Bu genelgenin yayınlaması sonrası sokaklarda çok sayıda başıboş pitbull cinsi köpek görmeye başladık. Bizde köpekleri seviyoruz ama bunlar tehlikeli ırk. Ne kadar kötü eğitilirlerse o kadar sıkıntı oluyor. Sokağa atılınca daha tehlikeli oluyorlar. Geçen gün bir motosikletli kuryeyi köpekler kovaladı. Kurye kaza yaptı. Kuryenin durumunun iyi olduğunu öğrendik. Bu bölgede özellikle saldırgan dediğimiz köpekle çok fazla var dedi.
 

Yorumlar 41 Yorum Var
  • Ya hayy 12.01.2022 00:35
    Bemin bildiğim kadarı ile köpek kedi mamaları domuzun kemik ve yağlarından elde ediliyor.yurt dişinda bir arkadaşım bu işi yapiyor çinden geliyormuş
  • Abdullah 11.01.2022 22:41
    Avrupa'da ve medeni ülkelerde başıboş köpeklere izin verilmemektedir. Kamusal alanlarda bir tane bile başıboş köpek olmamalıdır. Sadece sorumlu ve belli şartlara sahip insanların köpek sahibi olmalarına izin verilmelidir.
  • Kenan 11.01.2022 22:38
    Köpekleri toplayip hayvan koruma derneklerinin kapilarina baglayin ve bakin bakalim köpekleri tekrar salacaklarmi. Salarlarsa onlarin hayvanlari korumayla hic bir ilgisi oldugu tescillenmis olur.
  • Gerçek 11.01.2022 22:15
    Bu köpekleri besleyenlere müeppet verilsin sonuçta bu köpekler de birer terörist kadar tehlikelidir.
  • Ankaralı 11.01.2022 21:45
    Yolda giden arabaya tehlike, okuluna giden çocuğa tehlike, camiye giden insana tehlike, dışkısındaki bakteri parazit ayrı bir tehlike. Bu başıboş köpekler topluma külliyen zarar. Bu işten kazanan mama rantçıları kaybeden toplumun tamamı. Devletimin bu konuya artık el atması lazım.
Daha fazla yorum görüntüle