İstanbul, Bayrampaşa'da bir marketin önünden tahta palet çalan şüpheli, aracıyla kaçarken kendisini kovalayan market çalışanına çarptı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Bayrampaşa'da, bir marketin önünden tahta palet çalan şüpheli, aracıyla kaçarken kendisini kovalayan market çalışanına çarptı. Olayın ardından şüpheli gözaltına alınırken, o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçen salı saat 15.00 sıralarında Kocatepe Mahallesi'nde gerçekleşti. Cadde üzerindeki marketin önüne gelen şüpheli R.K.,  dışarıda bulunan tahta paletlerden birini alarak hızla uzaklaştı. Durumu fark eden market çalışanı da şüpheliyi yakalamak için peşinden koştu. Paleti aracına yükleyen şüpheli, bu sırada kendisine doğru koşan market çalışanına aracıyla çarparak kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, aracın plakasından şüphelinin kimlik bilgilerini tespit etti. Şüpheli R.K., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan R.K., "Açıktan Hırsızlık" ve "Kasten Yaralama" suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelinin tahta paleti çaldığı ve peşinden koşan market çalışanına aracıyla çarptığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Yolcu... 22.01.2022 15:26
    Kafayı yiyecem bu ne lan arabayla tahta çalıyor
  • Mehmet 22.01.2022 15:14
    sen bir paleti 150 artı KDV ile esnafa kitler, ensafta bunu millete yansıtırsa bu durumlar yaşanır.
  • edo 22.01.2022 15:12
    çok tehlikeliler arabalarla anlık dalgınlıklardan faydalanarak çalıyorlar müdahale eden vatandaşlarıda darp ve tehdit ediyorlar