19 yaşındaki genç "Beni taciz ediyorsun" deyip doktorun burnunu kırdı!

Sakarya'da, aile sağlığı merkezinde görevli doktor Metin Kurşunoğlu, kontrole çağırdığı ve "Sen beni taciz ediyorsun" diyen A.K.'nin (19) saldırısına uğradı. Burnu kırılan Kurşunoğlu, tedaviye alındı. A.K. ise gözaltına alındı.

19 yaşındaki genç "Beni taciz ediyorsun" deyip doktorun burnunu kırdı!
19 yaşındaki genç "Beni taciz ediyorsun" deyip doktorun burnunu kırdı!
GİRİŞ 27.04.2022 17:53 GÜNCELLEME 27.04.2022 17:56
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Olay, öğle saatlerinde, Adapazarı ilçesinde bulunan Hızırtepe Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, aile hekimi Metin Kurşunoğlu, kontrol için A.K.'yi merkeze çağırdı. A.K. de sağlık merkezinde, "Sen beni taciz ediyorsun, rahatsız ediyorsun" diyerek Kurşunoğlu'nu yumruklamaya başladı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Burnu kırılan Kurşunoğlu, kanlar içinde kırılırken, A.K. ise kaçtı. Alnı da açılan Kurşunoğlu, götürüldüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis ekipleri ise A.K.'yi gözaltına aldı.

Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, Dr. Metin Kurşunoğlu'na saldırıyı kınayarak, "Her zaman olduğu gibi yaşanan bu şiddet olayı bizleri yine çok üzmüştür. Sebebi ne olursa olsun hiçbir şekilde şiddet hak arama yöntemi olamaz. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayını kınıyoruz. Dr. Metin Kurşunoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 52
  • HATTİLİ ALP 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde doktor gururu diye birşey var. Bunu okuldamı öğretiyorlar yoksa sonradan mı ediniyorlar... Bu gururun sebebi ne?. Topluma tepeden bakan anlayış neden...
    Cevapla
  • Numan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kime ne ayrıcalıklar ve haklar verildiyse başımıza bela oldu. Sağlık çalışanları hakları, kadın hakları, hayvan hakları vs.
    Cevapla
  • zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    iki gözünü çıkarmış
    Cevapla
  • Numan 1 yıl önce Şikayet Et
    Video da doktorun kişiliği , Z sürüsü mensubu saldırgan ve örf ve islami kurallara aykırı şekilde kadınlara verilen haklar gözönünde bulundurduğumda, vicdanım; doktorun haklı ve mağdur olduğunu söylüyor.
    Cevapla
  • türk 1 yıl önce Şikayet Et
    kanlar içinde kırılırken,ne demek açıklama bekliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular