Sultangazi'de, 2 kişi parkta silahlı saldırıya uğradı. Yaralılardan biri yerde yatarken telefonla aradığı annesine sırtından vurulduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, önceki gün saat 23.05 sıralarında 50. Yıl Mahallesi'nde bulunan Şehit Özay Gezgin Deprem Eğitim Parkı'nda meydana geldi. Parkta sohbet eden Yusuf T. ve Şehmus K., kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vuruldu. Şehmus K. kalçasından, Yusuf T. sırtından yaralanırken, silahlı saldırgan olay yerinden kaçtı. Kanlar içerisinde yere yığılan yaralıların yardımına çevredekiler koştu. Yüzüstü yerde yatan Yusuf T., cep telefonu ile annesini aradı. Yusuf T., annesine kendisini Mücahit isimli bir kişinin sırtından vurduğunu belirtti. Yusuf T., yaşananları annesine anlatıp, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Telefon görüşmesinden sonra Yusuf T. ve Şehmus K.'nın çevredekilerin yardımıyla Sultangazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldüğü öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Mahalle esnafı Enes Ücal, "Birden bir yoğunluk oldu. Herkes parka doğru koşmaya başladı. Daha sonra polis ve olay yeri inceleme geldi. Olayda iki yaralı varmış. Bu parkta sürekli kavga oluyor" dedi.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Nıhahaha 03.05.2022 21:45
    Daha önce bıçaklamış, adalet hak getire Türkiyede yeyin birbirinizi de temizlensin ortalık
  • g.o.paşalı.... 03.05.2022 19:19
    seçkin rumuzlu zübük, nerede oturuyorsun bilemiyorum ama ne içti isen acil bırak.Bahsettiğin topraklarda doğdum burada milyonlar var. sultangazi dediğin yer pkk lı dolu ama bir o kadarda hayatla yaşam mücadelesi vermeye çalışan varoş dediğin kesim var.sanki bakırköy avcılar kadıköy güllük gülüstanlık.Ne kadar içkici zinacı var doluşmuş.Ne yapalım Allahtan dua ile yerle bir olsun mu diyelim.Kanunlarımız ortada.suçluya her toprağımızda hürmet var.CHP kafalı yorum yapma adam ol.
  • İstanbul 03.05.2022 17:25
    O saatte itler dolaşır dışarda istisnalar hariç
  • Ali 03.05.2022 16:58
    Konuşmasından rahatliklarindan belli şu testisi su yolunda
  • Misafir 03.05.2022 15:57
    Silah taşıyanın silahı alınıyor. Para cezası veriliyor. Tamam bu kadar. Ee önlenirmi bu. Para cezası ağır olacak ayrıca hapis. Bazı suçlarda şndirim ve erteleme kalkmalı.
Daha fazla yorum görüntüle