Mersin'de bir cinayet davası sonrası mahalle arasında karşılaşan tarafların silahlı kavgasında 1 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 yıl önce merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi'nde meydana gelen cinayet olayının görüldüğü dava sonrası, adliyeden çıkan taraflar, Mahmudiye Mahallesi'nde sokak arasında karşılaştı. Aralarında geçmişe dayalı husumet olduğu öğrenilen şahıslar mahalle arasında silahlı kavgaya tutuştu. Her iki tarafın da silah kullandığı olayda Mehmet Cafer K. adlı şahıs kolundan yaralandı. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken, araçla kaçmaya çalışan şüphelilerden 3'ü, 3 tabanca ile birlikte polis ekiplerince yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken, firari bir şüphelinin arandığı bildirildi.

Çatışma anı cep telefonu kamerasında
Öte yandan, silahlı kavga anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, birbirlerine ateş açan şahısların daha sonra bir araca binerek uzaklaştığı, diğer şahısların ise arkasından koştuğu anlar yer aldı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • abdullah 23 24.05.2022 14:16
    well come to teksas. matematikte toplama işleminde sıfıra etkisiz eleman denir,yani kendi var etkisi yok. herkeste silah ,polise dahil herkese kurşun sıkıyorlar ama ülkemizde adalet bakanı var.bu kadar cinayet işleniyor, dolandırıcılar, hırsızlar, uyuşturucu satanlar vs hız kesmiyor adalet bakanımız var deme ki etkisiz eleman. Özgecanın ,ceren özdemirin,başak cengizin hesabını kim verecek çok merak ediyorum.