Zonguldak'ta dolmuştan inerek evine gittiği sırada merdivenlerde kayınbiraderinin silahlı saldırısına uğrayan 41 yaşındaki Nurten Demirbağ hastanedeki dört günlük yaşam savaşını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay geçen 16 Haziran günü Birlik Mahallesi Hünkar Sokak üzerinde yaşandı. 41 yaşındaki Nurten Demirbağ, dolmuştan inerek merdivenlerden çıkmaya başladı. Bu sırada kayınbiraderi Namık D. (57) elindeki silahla yengesine defalarca ateş etti. Mermisi biten Namık D. bu kez de silahın kabzasıyla yengesinin başına vurmaya başladı. Olay anı ise bir binanın güvenlik kamerasına ve amatör kameraya yansıdı.

Yengesine hakaretler yağdıran Namık D. yengesi Nurten Demirbağ'ın eşi ve çocuğuna yönelik yardım çığlığına da "Çağır gelsin. Delikanlıysa gelsin. Ben sizi 100 kere uyardım" diyerek tepki gösterdi. Dehşet anlarını gören komşuları ise kadının yardımına koşarak ekiplere haber verdi.

Dakikalarca merdiven başında yardım bekledi
Karnından yaralanan Nurten Demirbağ gözyaşlarıyla merdivenlerde yardım bekleyerek "Ben bugün sana bugün ne dedim" diyerek feryat etti. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırılan Nurten Demirbağ, dört günlük yaşam savaşını kaybetti. Namık D. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Amcasının annesine kurşun yağdırdığını öğrenen Cankan D. ise amcası Namık D.'yi bıçakla yaralamış çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • osman demir 30.06.2022 13:27
    Orda türk askeri olsaydı eger bu olaya şahit adamın suyunu çıkarırdı
  • merve 20.06.2022 15:50
    kısasta hayat vardır
  • Silah 20.06.2022 15:19
    Bireysel silahlanmaya çare olmayan kanunla silah sahibi olma yolunu açan devlet suçludur! Devleti kime şikayet edeceğiz?
  • ssa 20.06.2022 13:16
    davaları neymiş
  • seyyah 20.06.2022 12:57
    polise vur emri vereceksin elinde silahla birini vuruyorsa vur emrini vereceksin devlet sen gereğini yapacaksın önüne gelen silahı alıyor Ali kıran baş kesen oluyor
Daha fazla yorum görüntüle