Esenyurt'ta panelvan bir araçta bulunan 6 kişi, "yan baktın" diyerek bir gence saldırdı. Saniyeler içerisinde yaşanan olayda tekme ve yumrukların hedefi olan genç aldığı darbelerle sersemlerken, yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, gece 01.30 sıralarında Esenyurt Süleymaniye Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre panelvan bir araç içerinde bulunan 6 kişi, yoldan geçen bir gencin, kendilerine yan baktığını düşünerek ortalığı birbirine kattı. Saniyeler içerisinde araçtan inen şahıslar, yolda yürüyen gence tekme ve tokatlarla saldırdı. Yaşanan olayın ardından büyük bir rahatlıkla araçlarına geri dönen şahıslar gözden uzaklaşırken, genç aldığı darbelerle sersemleyerek yürüyemez hale geldi. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Ali Osman Ertan 13.07.2022 10:20
    çözüm çok basit. yazarım buraya da halkı kin nefret galyana getirdin diye soruşturma açarlar.
  • Brhm 12.07.2022 13:53
    Adalet dağıtmakla görevli sözde hakimler yüzünden bu olaylar sıradan hale geldi. Yetkililerden çözüm isteyen yorumcular, bu tarz olayların hukukta cezası var. Önemli olan bu kanunları uygulamakla görevli hakimlerin görevlerini yerine getirmemeleri. Yok adli kontrol, yok iyi hal indirimi, yok hakimin vicdani kanaati. Deliller açık olduğu halde hakimlerin verdiği hukuksuz kararlar nedeniyle böylesi vandallar bu kadar rahat hareket edebiliyor. Hakimlere bir şey söylense yargı bağımsızlığı, hakimlere baskı diye ortalığa dökülen kaos simsarlarına tek laf eden yok.
  • serd 12.07.2022 13:31
    şu kasada oturan küçük boylu önceden dayak yedi büyük ihtimalle acısı varmı gibi
  • ahmet 12.07.2022 13:29
    paçaları yememiş adam toplamış korkaklığın sınırı yok
  • enes 12.07.2022 13:29
    şikayetçi olsa ne olacak. cidden 1 gece yatacaklar mı içerde ?
Daha fazla yorum görüntüle