Çorum’da freni boşalan vincin kavşakta otomobil ve yayalara çarptığı ve 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı kaza anı mobese kameralarına yansıdı. Görüntülerde kavşağa hızla gelen vincin kaldırımda önce 2 yayaya ardından otomobile çarptığı görülüyor.

İSİMLERİ BELLİ OLDU
Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. Vincin çarpması sonucu Satı Kılıç (72) ile Elif Gürler (33) yaşamını yitirdi. 

Yorumlar 90 Yorum Var
  • Bulut 25.07.2022 23:51
    Bilip bilmeden yazanlar var. Öncelikle ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Üzerinde tonlarca ağırlık bulunan bir vinci emin olun yuzde 2 - 3 luk eğimde dahi deli gibi hızlanır. Ayrıca kırmızı ışıkta bekleyen kamyon yayalar ile vincin görüşlerini engellemiş. Yani iki tarafta birbirini görmüyor.. Yoksa cani biri bile hurda vinci kurtaracam diye iki cana kıymaz. Adam kesin gençtir diyenler var vinci kullanan 68 yaşında, her türlü de hastalığı var kalp, şeker, tansiyon... Bilip bilmeden, görüp tanımadan sallamaya gerek yok.
  • ONEY 23.07.2022 10:40
    Hain ve katil bir kamyon şoförü..kendisinin ölmemesi için masum insanları katletti ..bile bile cinayet işledi....tekrar tekrar izledim...daha öncede benzer olayda şoför kamyonu yan yatırmak için direksiyonu ani olarak ve ters kırmıştı...bj kamyonların trafiğe çıkmasında ayrı bir soruşturma...
  • Ali aksoy 23.07.2022 09:52
    Yahu tekrar ,tekrar baktim,bu itin yaaptigi çöp çekiciyi kurtarmak! Iki kişinin ölümüne sebeb olmak.Her zaman söyledigimiz,allah taksiratini affetsin...içi boş laf! Ama böyle yetiştik,eger erkek isen,karı gibi aglama!eger kadin isen üzülme yavrum daha çok dogum yapar,kaybettiklerinin acisini unutursun,biz böyle duyduk,biz yetiştik...çünkü biz türküz,bununda cevabi yoktur.
  • zazaki 23.07.2022 09:36
    rabbim güzel ölüm nasip etsin...buna acizlik denir bakımsızlık vurdumduymazlık denir buna denetimsizlikk denir...bu tarz araçların trafikte nasıl hareket ettigini herkes görmüştür...dengesiz bir toplumuz...denetleyende olmayınca yada başımızda çoban olmayınca ne yapacagımızı bilmiyoruz...
  • Mstf 23.07.2022 09:10
    Fatih GÜNEY , yazdıkların bu olay için mantıksız. Kadınlar karşıdan karşıya geçerken ezilmemişler. Yaya yolunda vurmuş vinç.
Daha fazla yorum görüntüle