Ordu'nun Ünye ilçesinde, düğün konvoyundaki otomobil sürücüsünün drift yaptığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis, trafiği tehlikeye sokan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Ünye-Çaybaşı kavşağındaki yolda, pazar akşamı düğün konvoyundan uzaklaşan sürücü, plakasını söktüğü otomobille drift yapmaya başladı. Otomobil sürücüsünün sahil yolunu kapatarak drift yaptığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, otomobili sürekli döndüren sürücünün, lastik yakarak duman çıkardığı ve damadın da alkışlarla desteklediği anlar yer aldı. Trafikte bekleyen diğer sürücüler ise korna çalarak duruma tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, trafiği tehlikeye sokan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Serhat 14.08.2022 12:47
    Kalitemiz bu,,, Avrupayi beğenmiyorum diyorsun ama reklamını yapiyorsun. Dinle o zaman. Avrupa bu Tür haberler ortalıkta dolaşmiyor gormemenin sebebi bu. Demissinya kulustur araba diye her işte Burda o arabanın sıfır modelleri ile 30luk yollarda 150 basanmi dersin ada etrafında drifft mi dersin neararsan tek farkı Burda bizdeki gibi dangalaklik yapip videoya cekmiyorlar. :)))
  • MustafA 13.08.2022 01:35
    Allah akıl fikir versin ne geri kafalı insansınız belki o yolu kullanmakta olan bir ambulans itfaiye veya acil bir sivil bir araç olabilir belki sizin yüzünüzden ölecek Bu haktır vebali vardır kul hakkı bilin geçe yarısı abartılı araçla veya motorla gezenler sizde aynı biraz insan olmaya çalışın .
  • sıla 12.08.2022 15:54
    Maganda hurdayla show yapıyor aklınca pehhh
  • kalitemiz bu 12.08.2022 14:26
    bu hareketleri gurur duyulası sanan büyük bir kitlenin olduğu ülkedeyiz.ben şahsen çok çok ağır küfür ediyorum.bu yaratıkları görünce bu ülkeden bir halt olmaz diyorum.düğün konvoylarımız,asker uğurlama konvoyları ayrı bir dert.avrupayı sevmeyiz.ama şu hareketlere asla pirim vermiyorlar.o kanunlardan istiyorum.