Gaziantep'te bir şahıs, önce okuldan hırsızlık yaptı sonra da o anları kayda alan güvenlik kamerasını söktü. Güvenlik kamerasından tespit edilen şahıs, yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Eydibaba Mahallesi'ndeki bir okulda meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sonrası Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesiyle operasyon düzenlendi.

ÖNCE HIRSIZLIK YAPTI, SONRA KENDİSİNİ ÇEKEN GÜVENLİK KAMERASINI SÖKTÜ

Düzenlenen operasyonla, okulda meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştiren ve çok sayıda suç kaydı olan 2 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerden, hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından 12 adet kaydı bulunan A.Ü. isimli şahıs yakalandı. Şüpheli şahsın, okuldaki hırsızlık anları sonrası kendisini kayda alan güvenlik kamerasını sökmesi ise bu kadar da olmaz dedirtti.

Yakalanan şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • xertr 13.08.2022 16:24
    kamerayı sökek gardaş bizim çaldığımızı anlarlar demiştir maleşşekkler kayıt cihazından haberleri yok tabi.. Beyin yok
  • YILDIRIM 13.08.2022 16:09
    Bu tiplerin bu kadar pervasızlığı ve cesareti, şu ne olduğu anlaşılamayan; haksızı, arsızı ve hırsızı koruyan bir algıya yol açan denetili serbestlik temelli yargısal uygulamalar olmasın mı? Ne zaman ki bir devlet haksızı bu denli korursa işte o zaman mazlumun hakkına girmiş olmaz mı? Ondan sonra gelde memlekette ayıkla pirincin taşını, gücü yeten ihkakı hakkı uygular, yetmeyen ağlayıp yaradan sığınır . İşte O yaradan ki mazlu için isterse kainatı bile yek eder.
  • Envers 13.08.2022 15:19
    12 sabıkasi olan birinin dışarda ne işi var ben soylim salınıyor illaki birilerini öldürsün yuvalar yıksın başkada izahati yok