Kahramanmaraş'ta 1 kişinin yaralandığı silahlı kavga, cep telefonu ile kaydedildi. İddiaya göre M.G. ve Y.E.K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce M.G., tabancasıyla Y.E.K.'ya ateş etti. 

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, akşam saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre M.G. ve Y.E.K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce M.G., tabancasıyla Y.E.K.'ya ateş etti. Cep telefonu kamerasıyla da kaydedilen olayda M.G., kaçmaya çalışan Y.E.K.'nin peşinden koşarak yakaladı. İkili daha sonra yere düşüp boğuşmaya başladı ve M.G. bu sırada da tabancasını ateşlemeye devam etti. Kavga edenleri ayırmaya çalışmaya giden bir kişi ise bir başka kişinin Elinde tabanca var diyerek uyarması üzerine uzaklaştı. Yaşanan arbede sırasında Y.E.K. karnına isabet eden kurşunla yaralanırken, M.G. ise yaya olarak kaçtı.

ZANLI SERBEST BIRAKILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Y.E.K., ilk müdahalenin ardından ambulansla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Olaydan sonra yakalanan M.G. ise emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildi adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • HARPUTLU 20.08.2022 01:33
    Serbest bırakan hakimi görevden alinmali
  • temel 19.08.2022 22:50
    herkes silah var galiba akp herkes silah vermis hayalin da irak gibi bir ulke galiba silah alan bir birini vuruyor bu cezalar terør sucu gibi olacak agir ceza olacak gerci terør sucuna agir ceza veren yok her secime gider iken iki kere af oluyor nerde ise
  • Nizam 19.08.2022 21:26
    "Allah adaleti emreder."(Nahl Sûresi,90) Adalet mülkün temelidir. Vicdanlarımız kanadığına göre adalet temeli göçmüştür. Devletin ilk işi adalet temelini yerine koymaktır. Zanlı falan yok bu olayda, suç var, fâili var. Allah sonumuzu hayr eylesin...
  • Muhafız 19.08.2022 11:13
    Vay be. Yine aynı oldu. Adam ölmezse serbest kalıyor ya bunu yapan. Söyleyecek hiç bir söz bulamıyorum. Çok acı çok.
  • aslan 19.08.2022 11:06
    bence hakım cok kızmıs vurulan adam ıcın bak tutuklamadım gıt yarın sen de onu vur demek ıstemiş)):)))))
Daha fazla yorum görüntüle