Trabzon'da 4 gün önce evlenen çifti trafik kazası ayırdı

Trabzon'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden ve yaralanarak tedavi altına alınan kişilerden birinin 4 gün önce evlendiği öğrenildi.

Trabzon'da 4 gün önce evlenen çifti trafik kazası ayırdı
Trabzon'da 4 gün önce evlenen çifti trafik kazası ayırdı
GİRİŞ 18.08.2022 20:55 GÜNCELLEME 18.08.2022 20:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Akçaabat ilçesine bağlı Çınarlık Mahallesi'nde Mesut Kuru'nun (33) kullandığı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

SÜRÜCÜ YAŞAMINI YİTİRDİ

Sürücü Mesut Kuru, kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan eşi Nuray ile annesi Havva Kuru (59) ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

4 GÜN ÖNCE EVLENMİŞLER

Mesut ve Nuray Kuru çiftinin, geçen cumartesi Düzköy ilçesine bağlı Gürgendağ Mahallesi'nde düzenlenen düğünle dünya evine girdikleri öğrenildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hayrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim nazar, herseyinizi fotolayip paylaşmayın, çok geçmiş olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt