İstanbul Fatih’te yol kenarında yürüyen bir kişiye çarpan İETT otobüsü hız kesmeden yoluna devam etti. Otobüsün çarptığı adam yere düşerek hafif yaralanırken kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza, önceki gün Fatih Topkapı Sulukule Caddesi’nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, caddeden yukarı doğru seyreden İETT otobüsü şoförü, yol kenarında yürüyen adamı görmedi. Otobüsün yan tarafıyla adama çarpan şoför, hız kesmeden yoluna devam etti. Çarpmanın etkisiyle yere düşen adam hafif yaralandı. İETT otobüsü şoförü de Topkapı’da otobüs duraklarına gitti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan adam sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri ise konuyla ilgili çalışma başlattı.

Otobüs çarpıp kaçtığı anlar kamerada
Yaşanan kaza bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Sulukule Caddesi’nden yukarı doğru gelen İETT otobüsünün yol kenarındaki yayaya çarptığı görülüyor. Adam çarpmanın etkisiyle yere düşerken otobüs şoförü yoluna devam ediyor.

“İETT otobüsü hızlı bir şekilde ona vurdu”
Cadde esnafı Mert Sevinç, “Biz iş yerimizin önünde oturuyorduk. Aşağıdan İETT otobüsü geliyordu. Sağ taraftan da bir kişi yukarı doğru çıkarken İETT otobüsü hızlı bir şekilde ona vurdu. Aracı biz durdurmaya çalıştık. Araç durmak istedi. Direkt durağına gitti. 1 saat geçmeden polisler geldi. Polisler de kamera görüntülerini aldı” dedi.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Ahmet Yılmaz 23.08.2022 14:49
    Belediye nin de suçu var kaldırım yapmamışlar....99 depreminde igdasin önündeki surlar çöktü burayada tedbir alıp alta kaldırım yapabilir belediye....
  • Asım 23.08.2022 06:36
    ibb suçlu, kaldırım ne halde baksana, otlar adam boyu.
  • Hoca Nasrettin 23.08.2022 05:15
    Otobüs çarpıp kaçmamış, sürücüsü aracı kullanırken ayna gibi ekipmanları hiç kullanmadan önüne bakmadan geçip gitmiş. O kadar vurdum duymaz bir şekilde araç kullanıyor ki en ufak bir tepki vermemiş.
  • fenerli 22.08.2022 17:29
    saaati belli güzargahi berlli plakasi belli derhal tutuklanmali ehliyetine el konulmali ölüme tesebbüsten yargilanmali ya uyudu yada telefenla oynuyordu yada kasti carpti bu ne bicim is ahlaki sorumluluk kim bunlara ehliyet veriyor
  • ADALET 22.08.2022 17:05
    iyi bak sağına soluna o çarpmanın acısı sonra çıkar
Daha fazla yorum görüntüle