Küçükçekmece’de, yemek yiyen iki kişiye yapılan silahlı saldırın güvenlik kamerası ortaya çıktı. Görüntülerde araçla gelen şahısların saldırı düzenledikten sonra kaçtığı görülüyor.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Şahin Caddesi'ndeki kahvaltı dükkanında oturan Yusuf Aslan ile Abdullah Okumuş, kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda Aslan ile Okumuş ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen ikisi de hayatını kaybetmişti.

Saldırı anı güvenlik kamerasında

Olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, şahısların beyaz bir otomobille geldiği ve kahvaltı salonun önünde oturan Aslan ve Okumuş’a doğru ateş ettiği görülüyor. Saldırı sonrası aracın kaçtığı görülürken iki gencin masa ve sandalyelerin arasına yığıldığı kaydedildi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • mtonya 24.08.2022 21:43
    bu ülke özüne bir islam devletine dönmediği sürece iki yakası bir araya gelmez..
  • vatandaş 24.08.2022 16:30
    Artık çıkartın şu idam yasasını.
  • haydi bre 24.08.2022 15:35
    Katillerin suçu yok asıl suçlu kanunlarımız..Yasalarımızı yargılamalıyız ilk önce...Ama kanunlarımızı yargılayacak yiğit aranıyor.....Varmı öyle biri beyler..?...Başkan Erdoğan çıkarın yasayı imzalarım buyurdular...Eeeee meclisin sözde vekilleri neredeler..?..
  • hidocan 24.08.2022 15:23
    idam gelmezse daha cok okuruz bu isleri