Akrabaların arazi kavgasında kan aktı: 1 ölü, 4 yaralı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Akrabaların arazi kavgasında kan aktı: 1 ölü, 4 yaralı
Akrabaların arazi kavgasında kan aktı: 1 ölü, 4 yaralı
GİRİŞ 28.08.2022 12:53 GÜNCELLEME 28.08.2022 12:53

Edinilen bilgiye göre kavga, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Çakmaklı kırsal Mahallesi Kayagözü mezrasında yaşandı. Amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Taş, sopa ve silahların da kullanıldığı kavgada daha yeni evlendiği öğrenilen 24 yaşındaki Hasan H. olay yerinde hayatını kaybederken, Adnan H., Mustafa H., Muzaffer H. ve Safiye H. ise yaralandı.

Yaralılar özel araçlar ile olay yerine giden ambulanslarla Bozova Devlet Hastanesi ve Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kavga nedeniyle bölgeye giden jandarma ekipleri, mezrada geniş güvenlik önlemi aldı.

Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi