Şanlıurfa'da sokakta kız çocuğuna tacizde bulunduğu öne sürülen şüpheliyi, mahalleli linç etmeye kalkıştı. Tekme tokat dövülen şüpheli, gelen polis ekipleri tarafından kalabalığın arasından kurtarılıp gözaltına alındı.

MAHALLELİ ŞÜPHELİYİ TEKME TOKAT DÖVDÜ

Olay, dün gece Süleymaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta oynayan 11 yaşındaki kız çocuğunu 5 lira verip kandırarak tacizde bulunmaya çalıştığı öne sürülen şüpheli, çocuğun bağırması üzerine mahalleli tarafından fark edildi. Mahalleli, kaçmaya kalkan şüpheliyi yakalayıp tekme tokat dövdü. İhbarla gelen polis ekipleri, şüpheliyi kalabalığın arasından kurtarılıp gözaltına alındı. Olayın ardından çocuk ve ailesi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Taciz şüphelisinin dövüldüğü anlar ise çevredeki bazı kişiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • azra 01.09.2022 08:35
    Kardeşim eğer kesin olarak eminseniz elinize ayağınıza sağlık ,ama birilerinin lafı yuzunden olmussa yazık günah emniyete teslim ediniz ,adalet herkese lazım....vatan hainlerine ve sapıklara idam istiyoruz kesin ve netttt....
  • Orhan BABA 01.09.2022 08:26
    ohhoooo süphelendimle adami öldürüsüsiye dövebiliyorsaniz yaziklar olsun size
  • TR TEKTİR 01.09.2022 00:55
    Şimdide moda oldu bu LİNÇ işi.Tamam elbetteki sapıklığı tasvip etmiyoruz ama devlet bu kadınlara fazlamı hak verdi acaba diye düşünüyorum.Düşünsenize şu anda herhangi bir şekilde bir davalık olsan polise ifade versen KADININ ifadesi esas alınıyor.Yani yolda bile yürürken bir kadın imdat dese seni gösterse ne oup bitiğini anlamadan sopa yiyon en azından nezarete düşüyon.Birazda insanlar çoluğuna çocupuna dikkat etmeli bence.Allah kşmsenşn çocuğuna zeval vermesin ama böylede bence pata küte dalmak çok yanlış.
  • Kill'em all 31.08.2022 22:33
    Bu olaylar neden yaşanıyor, çünkü linç etmeye kalkışanlar isimleri gibi biliyorlar ki yakalanırsa ceza almayacak diye. Eğer gerçekten bir sapığı yakalarsalar bırakın etsinler, belki o zaman yasaları değiştirme keyfini bulurlar sayın yetkililer.
  • Mehmet Akif 31.08.2022 21:44
    Evden işe diye çıktım evden, 3-4 sokak sonra peşimden bağrışa bağrışa gelen küçük kız ve kardeşi vardı, benim ablama sen laf attın, takıldın vs diyorlardı. Dedim saçmalamayın, ben evden işe gidiyorum, yeni çıktım sizi bilmem diye. Israrla bağrışıyorlar, dedim polis çağıracağım bana iftira atıyorsunuz diye, o sıra ablaları gelip bu o değil dedi ve işe geç kalacağım diye yoluma devam ettim. Bu linç olayı kötü birşey
Daha fazla yorum görüntüle