Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 4 gün önce evlenen genç kız ve akrabası, girdikleri denizde boğularak hayatını kaybetti. Acılı aile gözyaşlarına boğuldu.

Olay, dün Kandıra ilçesinde bulunan Babalı sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 gün önce evlenen Fatma (21) ile Enes Taşdemir (23) çifti ve yakınları, tatil için Sakarya'dan Babalı'ya geldi. Burada denize giren çift dalgalara kapıldı. Olayı gören çiftin akrabası Mithat Acar (44) da onları kurtarmak isterken dalgalara kapıldı. Kısa bir süre sonra denizde çırpınırken görülen 3 kişi, çevredekilerin ve cankurtaranların yardımıyla denizden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar tarafından suni teneffüs yapılan 3 kişi, olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edildi.
Tüm müdahalelere rağmen Acar kurtarılamazken, hayati tehlikesi olan Fatma ve eşi Enes Taşdemir ise hastaneye kaldırıldı. Dün hastaneye kaldırılan Fatma Taşdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Enes Taşdemir'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Otopsinin ardından aileye teslim edilen Acar'ın cenazesinin Muş'ta defnedileceği, Fatma Taşdemir'in cenazesinin de tamamlanan işlemlerinin ardından aileye teslim edileceği bildirildi.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • kelleci 02.09.2022 12:13
    şimdi ecelse eyvallah ona sözümüz yok ama yardım eden abi direk kalp masajı neden yaparsın boğulma vakaları nefessiz kalınarak olmuyor mu direk kalp masajı nedir ya nabız var diyorsun nabıza nereden bakıyorsun nefes verilerek belki kurtarabilirdin işimize öyle geliyor ecel Allah acılı ailelerine rabbim sabırlar versin
  • Engo 02.09.2022 11:37
    Allah rahmet eylesin. Denizde boğulan şehittir. Şehit olmasa da mazlum ölmüştür. Rabbim acısın ikisine de. Tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin .Onun rahmeti olmasa şu an nefes bile alamazdık.
  • amin 02.09.2022 09:38
    Nasıl yaşarsan öyle ölürsün, nasıl ölürsen öyle dirilirsin... Rabbim hepimize hayırlı imanlı ölümler nasip eyle. Geride kalanlara peygamber sabrı ver Allahım
  • MERTTT 02.09.2022 09:29
    iki defa dalgaya kapıldım. ikisinde de denizin iç kısmına sürüklendim. şimdi burada ilk dikkat edilecek şey birincisi panik yapmamak. isterse dünyanın en iyi yüzücüsü olun panik yaptığınızda boğulursunuz. ikincisi kesinlikle dalgaya direnmeyin. kıyıya dikey değil çaprazlama yüzerek çıkabilirsiniz. eğer kıyıya direkt yüzmeye çalışırsanız kesinlikle kıyıya çıkma şansınız olmaz.
  • KAYSERILI38. 02.09.2022 08:55
    yazik ilk yardim ögretilmeli herkese her cocuga her büyüge ...maalesef cok yanlis yapilmis
Daha fazla yorum görüntüle