Düğündeki kavga adeta meydan muharebesine döndü

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde düğünde çıkan kavga sokağa taşınca ortalık savaş alanına döndü. Adeta meydan muharebesine dönen kavga, jandarma ekiplerinin müdahalesi sonrasında son buldu.

GİRİŞ 04.09.2022 09:07 GÜNCELLEME 04.09.2022 10:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, Adapazarı ilçesi Taşkısığı Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Yerini kavgaya bırakan tartışma sokağa taşarken yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Adeta meydana muharebesine dönen kavga jandarma ekiplerine bildirildi. Bölgeye gelen ekipler kavgaya müdahale ederken konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan düğün demek mutlu gün demek , ne diye insanların mutlu gününü zehir ediyorsunuz , tutun çenenizi , rahatsız olduğunuz ne varsa görmezden gelin , gülün geçin ne var yani !!!
    Cevapla
  • Asabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Edep ahlâk yok bunlar insan değil.
    Cevapla
  • ömer6 1 yıl önce Şikayet Et
    ortaçağ ilkel düğün manzaraları
    Cevapla
  • hıdır diker 1 yıl önce Şikayet Et
    oradakilerin hepsi ölse çok sevinirdim.
    Cevapla
  • zehra 1 yıl önce Şikayet Et
    belki de içki parası içindir. malum bu aralar çok oluyor. Bir takım erkekler düğün sahibinden içki parası istiyor, vermezseniz düğünü dağıtırız diyolar. 5 bin, 10 bin, 15 bin gibi paralar dönüyor. Allah neslimizi ıslah etsin. güzellikle terbiye etsin. Yoksa biz ölmüşüzde ağlayanımız yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!