Ankara'da ele geçirildi: 400 bin TL değerinde

Başkentte jandarma ekiplerince yürütülen operasyonda 400 bin Türk lirası değerinde tarihi eser niteliği taşıyan insan figürü ele geçirildi.

Ankara'da ele geçirildi: 400 bin TL değerinde
Ankara'da ele geçirildi: 400 bin TL değerinde
GİRİŞ 07.09.2022 14:36 GÜNCELLEME 07.09.2022 14:36

Ankara İl Jandarma Komutanlığınca suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik 31 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonucu şüpheli bir kişi tespit edildi. Yenimahalle ilçesinde jandarma ekipleri devriyesince şüpheli hareketler sergileyen İ.Ç.’nin üzerinde yapılan üst araması sonucu 400 bin Türk lirası değerinde tarihi eser insan figürü ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlemler başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı