Ordu’da açılışa özel indirim yapan bir mağazanın fiyatlarını duyan müşteriler izdihama sebep oldu. Açılışta Samsun’dan gelen bir müşteri, aldığı cep telefonunun kendisinden silah gösterilerek alındığını iddia etti.   

Altınordu ilçesinde bir mağaza, açılış için indirimli fiyatlarla duyuru yaptı. Akyazı Mahallesi'ndeki, ev ve elektronik eşya dükkanının açılışında vatandaşlar kapıda geceden kuyruk oldu. Bazı vatandaşlar çevre il ve ilçelerden gelip, geceden beklemeye başladı. Kapıların açılmasıyla oluşan izdihamda vatandaşlar, buldukları indirimli ürünlere adeta hücum etti. Kimileri ise kendi aralarında ürün kapma yarışına girdi. 

İndirimli cep telefonu, fritöz, robot süpürge gibi ürünleri almak isteyenlerin sayısının oldukça yüksek olduğu mağazada 15 bin liralının üzerinde olan cep telefonunu 10 bin liraya satın almak için büyük koşuşturma yaşandı. 

Bu esnada cep telefonunun barkodunu almayı başaran ve Samsun’dan kampanya için geceden gelen Mustafa Öztürk isimli bir kişi, iddiaya göre kendisine silah göstererek "Ben bekçiyim" diyen bir kişi tarafından telefona el konuldu. Elinden cep telefonu barkodunun zorla alındığını ileri süren şahıs, şikayette bulunacağını söyledi. 
 
"SİLAH ZORUYLA TELEFON FİŞİNİ ELİMDEN ALDI"

Öztürk, olayı şöyle anlattı: "Dün akşam saatlerinde geldim ve gece yarısından itibaren başlamaya başladım. Gündüz girdiğimiz kuyrukta, akşam gelen bazı kişilerin içerisinde bekçi olduklarını söyleyenler de vardı. Cep telefonunun birisini ben almayı başardım, ama elimden zorla aldılar. Üstüme çullandılar ve belindeki silahı gösterip, ‘yanındaki arkadaşının kafasına dayıyayım mı?’ dedi. Bu arkadaşların ikisi de Altınordu ilçesinde bekçi. Ben şikayetçi olacağım ve içeride hiçbir şekilde güvenlik tedbiri alınmamış. Hepsi üzerime çullandı."

Yorumlar 130 Yorum Var
  • abdullah 23 22.09.2022 13:46
    açlığı dedelerimiz inönü döneminde gördüler.özaldan sonra açlık edebiyatı başladı. elbette ihtiyaç sahipleri var ama inönü döneminde herkes açtı.o günlere dönmek isteyenler chp ye oy versin.
  • Mehmet 17.09.2022 15:54
    Yazık. İnsanlarımız şaşırmış. Muhalefet insanlar aç diyor. İşte aç insanlar. Ahaaa Kılıçdaroğlu bakk.
  • HARPUTLU 17.09.2022 15:32
    Ahhh ahh Tayyip Erdoğan bu insanların karnını çok doyurmuş
  • nuri 17.09.2022 15:23
    Allah akıl fikir versin, yazık..
  • ALLAHAkilVersin 17.09.2022 15:15
    Magazaya CEZA degil odul verilmeli, Turkun ruh koku ISLAMi kurutmayi marifet bilen REJIM ve SISTEMIn nasil boyle RUHsuz yaratik yetistirdigini gozler onune sergidi icin....Bu hastaligi baska hic bir sey bu kadar ifsa edemez teshis koyamazdi...CARE? ISLAM...ama bu CHPnin ana programini vahiyden ustun tutani ata ve tanri edinmis bir fasik, zelil ve zindik bir kavimden ISLAMa ve ALLAHin ipine sarilmasi beklenemez,....
Daha fazla yorum görüntüle