Isparta'da feci kaza! Kaymakamın makam aracı hurdaya döndü

Son dakika... Isparta'da odun yüklü TIR Uluborlu Kaymakamı Ali Kantilav’ın makam aracının üzerine devrildi. Kazada aracı kullanan Kantilav’ın koruma polisi yaralandı.

Isparta'da feci kaza! Kaymakamın makam aracı hurdaya döndü
Isparta'da feci kaza! Kaymakamın makam aracı hurdaya döndü
GİRİŞ 12.10.2022 20:32 GÜNCELLEME 12.10.2022 20:33
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Eğirdir ilçesinde freni boşalan TIR’ın dorsesinde yüklü odunlar Uluborlu Kaymakamı Ali Kantilav’ın makam aracının üzerine devrildi. 

Kaza, saat 17.00 sıralarına Eğirdir ilçesi Ağılköy’de meydana geldi. Sefa Ok yönetimindeki 32 E 2057 plakalı odun yüklü TIR, Ağılköy virajına geldiği sırada freni boşaldı. Sürücüsünün hakimiyetinden çıkan TIR hemen önünde seyir halindeki Uluborlu Kaymakamı Ali Kantilav’a ait 32 AA 108 plakalı makam aracına çarptı. TIR’ın dorsesinde yüklü odunlar makam aracının üzerine devrildi. Makam aracının hurdaya döndüğü kazada, aracı kullanan Kaymakam Kantilav’ın koruma polisi Adem Kaban yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı koruma polisi Adem Kaban, ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Uluborlu Kaymakamı Ali Kantilav’ın Şarkikaraağaç Kaymakamı Talha Atılay Teymur ile Sütçüler ilçesine yeni atanan kaymakama ziyarette bulunduğu, dönüşte iki kaymakamın Teymur’un makam aracına bindiği, TIR’ın çarptığı koruma aracının ise hemen peşlerinde seyir halinde olduğu öğrenildi. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaymakam bey hangi ensesi kalının tekerine çomak soktu acaba?
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Susurluk gibi sanki !
    Cevapla
  • öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşünsenize bu arabanın tofaş olduğunu yerden usturayla kazırlardı arabayı.
    Cevapla
  • Numan 1 yıl önce Şikayet Et
    Arabayı tasarlayanları tebrik etmek lazım. Araba haşat olmuş ama buna rağmen yaşam alanı korunmuş. Avensis ; dünyada zamanında NCAP tan ilk 5 yıldız alan marka idi.
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    corolla passion x-pack
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük araç şöförlerine fren nasıl patlatılmaz eğitimi ciddi şekilde verilmeli. Kullanmayı bilmeyen dünkü zibidiler sadece gazlamayı öğreniyor. Küçük araç gibi makas atmalar hızlı gitmeler sadece bizde var. Ehliyet iptali ve canını yakacak plakaya cezalar verilmeli ki adıl olan şeridinde insan gibi kullansın
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Fren patlamıyor, yokuş aşağı inerken hızlı gittiği için balatalar aşırı ısınıp fren tutmuyor. Düz yolda araç kullanmaktan ziyade yaya olarak yürümesi bilmeyen kişilerden yokuş aşağı nasıl inileceğini öğrenmesini bekleme. Kazaların azalması için tüm şoför ehliyetleri iptal edip, herkesi yaya olarak yolda nasıl yürünürden başlayan bir eğitime tabi tutmak lazım. Ağır vasıta ve otobüs şoförlerinide pilotlar gibi similasyon eğitimi yaptırıp belirli bir saate ulaştırmadan yola salmamak lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü