Hırsızlık şüphelisi kuzenler, ev sahibine yakalandı

Konya'da, apartmanda zillere basıp, 'Paket servis' veya 'Su servisi' diyerek içeride kimsenin bulunmadığı evleri tespit eden Derya Pektaş (24) ve kuzeni S.P. (16), aynı yöntemle hırsızlık için girdikleri evde suçüstü yakalandı.

Hırsızlık şüphelisi kuzenler, ev sahibine yakalandı
Hırsızlık şüphelisi kuzenler, ev sahibine yakalandı
GİRİŞ 12.01.2023 10:37 GÜNCELLEME 12.01.2023 10:37

Olay, Karatay ilçesine bağlı Keykubat Mahallesi Lali Sokak’ta meydana geldi. Derya Pektaş ve kuzeni S.P., apartmana gelip, zillere basarak 'Paket servis' ya da 'Su servisi' diyerek içeride kimsenin olmadığı evleri belirledi.

Boş olduğunu tespit ettikleri evin kapısını plastik aparatla açan kuzenler, içeri girdi. Ev sahibinin gelmesiyle suçüstü yakalanan 2 kuzen, dilenci oldukları yalanını söyledi. İhbar üzerine adrese Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.

Kuzenler, polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin, 'hırsızlık' başta olmak üzere çeşitli suçlardan 94'er kaydının olduğu belirlendi. Soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'