Park halindeyken freni boşalan TIR, taksi durağına ile 5 araca çarptı

Muş'ta park halindeki un yüklü TIR, freni boşalınca meyve tezgahına, 5 araca ve taksi durağına çarptı; o anlar kameraya yansıdı.

Park halindeyken freni boşalan TIR, taksi durağına ile 5 araca çarptı
Park halindeyken freni boşalan TIR, taksi durağına ile 5 araca çarptı
GİRİŞ 23.01.2023 13:24 GÜNCELLEME 23.01.2023 13:24

Minare Mahallesi Belediye Caddesi'nde park halindeki 01 RL 428 plakalı un yüklü TIR, freni boşalınca hareket etti. Yokuş aşağı ilerleyen TIR, meyve tezgahına, 5 araca ve taksi durağına çarptı. O anlar, cep telefonu ile güvenlik kamerasına yansıdı.



Taksi durağındaki şoför Sadık Yeşilışık, "Taksi durağında arkadaşım ile oturuyorduk. Bir gürültü geldi, 'Ne oluyor' diyerek hemen dışarıya kaçtık. Dışarı çıkmamız ile TIR, taksi durağına girdi" dedi.

Kazada aracı zarar gören Hasan Altın ise "Yukarıdan gelince bir arkadaş koşup, TIR'a binmeye çalıştı. O araca bindiği esnada TIR, benim aracıma çarptı. Sonra araç, aşağı doğru ilerleyeme başladı. Diğer araçlar ile taksi durağının duvarına vurdu" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar