Mersin'de akraba kavgası: 1 ölü, 10 yaralı

Mersin'de Deliçay Köprüsü yakınlarındaki bir tarlada amca cocukları arasında çıkan bıçaklı sopalı kavgada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Mersin'de akraba kavgası: 1 ölü, 10 yaralı
Mersin'de akraba kavgası: 1 ölü, 10 yaralı
GİRİŞ 14.07.2009 00:12 GÜNCELLEME 14.07.2009 00:12

Alınan bilgiye göre, Karaduvar Mahallesi Deliçay Köprüsü yakınlarındaki bir tarlada, amca çocukları olduğu belirtilen iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı.

Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada sırtından ve boynundan aldığı bıçak darbesi sonrasında ağır yaralanan Ali Özdemir (27) hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

Kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan Selma Çaltı (31), Ali Çaltı (44), Ahmet Çaltı (36), Bayram Akdoğan (20), Zahide Özdemir (46) ve Emin Badullu (22) Mersin Devlet Hastanesinde, Bedriye Çaltı (43), Müjdat Çaltı (19), Turgut Çaltı (21) ve Erdal Ayaz (26) ise Toros Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralı yakınlarının Mersin Devlet Hastanesi önünde taşkınlık çıkarması üzerine Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, önlem aldı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trump'tan savaş mesajı! Tarih verip zafer ilan etti: Bu konu kapanacak
Ukrayna'da bir günde ağır kayıp! Rusya görüntüleri paylaştı