Şişli'de faciadan dönüldü: 15 yaralı

Şişli'de bir minübüs aydınlatma direğine çarparak devrildi. Kazada 15 kişi yaralandı.

Şişli'de faciadan dönüldü: 15 yaralı
Şişli'de faciadan dönüldü: 15 yaralı
GİRİŞ 31.08.2010 00:45 GÜNCELLEME 31.08.2010 00:45

Okmeydanı'ndaki Darülaceze önünde meydana gelen kazada, 34 BMS 62 plakalı otomobilin sol şeritte giden 34 M 4488 plakalı minibüsü sıkıştırdığı iddia edildi.

Minibüs şoförü Erkan Tavuz'un, otomobilden kurtulmaya çalışırken araç hakimiyetini kaybettiği belirtildi. Kaldırıma çıkan minibüs, burada bulunan bir ağaç ve aydınlatma direğine çarparak devrildi.

Kazada, minibüste bulunan 12 kişi ile otomobildeki 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerince araçlardan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma ile  Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanelerine gönderildi.

AA

YORUMLAR 3
  • veysel 15 yıl önce Şikayet Et
    ist mınıbusculerı. istanbul minibüsleri hıc bır zaman adam gıbı arac kullanmıyor ıstanbul trafıgını felc edenler bu ahlaksız mınıbusculerdır hepsını kınıyorum
    Cevapla
  • mücahitim ben 15 yıl önce Şikayet Et
    şöförün yalanı. sağdakinin soldakini sıkıştırdığı nerde görülmüş. yine klasik minibüscü kompleksidir. adamlar bir elinde bozuk para gözü paralarda ayaklları gazda kendilerinden geçiyo.ALLAH yaralılara acil şifa bu minibüscülere akıl versin.
    Cevapla
  • hasan yücel 15 yıl önce Şikayet Et
    Gülerim ancak. Otomobil minibüsü sıkıştırmışmış yok yaa... benimde minibüsüm var ama beni hiç bir otomobil sıkıştıramıyor.Bir yolcu fazla almak için yarış yaparken devrilmiş olmasın sakın ! Güldürmeyin insanı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ortadoğu'da asimetrik savaş tehlikesi: Husiler sahaya indi, İran ABD'yi masaya zorluyor!
894 bin işçi aranıyor! İŞKUR verileri paylaştı: En çok aranan meslekler belli oldu