Adana

Eşinin eve kilitlediği kadını polis kurtardı

11:05 26 Ekim 2020 1 Yorum Var
Eşinin eve kilitlediği kadını polis kurtardı

Adana'da tartıştığı eşi Murat F., tarafından eve kilitlenen Sibel F., polis tarafından kurtarıldı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Emek Mahallesi'nde meydana geldi. 20 yıllık evli Murat ve Sibel F. çifti, iddiaya göre kıskançlık nedeniyle tartıştı. Sibel F., dışarıya çıkmasını istemeyen eşi tarafından eve kilitlendi. Kadının yardım çığlıklarını duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi geldi. Murat F.’ye ulaşarak kapıyı açtıran ve gözaltına alan polisler, Sibel F.'yi evden çıkarıp, karakola götürdü.

‘ÇOK BASKI UYGULADI’

Sibel F., yıllardır aynı sorunları yaşadığını belirterek, "Yaptığı her şey ortaya çıkacak. Her türlü şiddete maruz kaldım, şu an bir şeyim yok ama psikolojik yönden çok baskı uyguladı. 20 senedir bu şekilde ben onu çektim, beni mahvetti. Bugün de beni eve kilitledi" dedi.

 

 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Başkan 3 yıl önce Şikayet Et
    yani zorbalık bir müslümana yakışmaz , şiddet kesinlikle uygun değil ama malum hayat şartları gereğince bayanlara yapılan saldırılar cinayetler toplumun kirlenmesi sebebi ile eğer ki çalışmıyorsa bir bayan çıkıp dışarıda gezmesi de çok makbul değil.. Gün geliyor hayatınızda sadece eşiniz kalıyor, kadın olsun erkek olsun eşler birbirini dinlemeli ve üzmemelidir. Şiddetin her türlüsüne karşıyız... Allah toplumu ıslah etsin ki kadın erkek ayırt etmeksizin sokaklarda rahat rahat dolaşsınlar..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.