Adana

Şiddet gören kadın kabus günlerini böyle anlattı: Sessiz çığlıklar atardım

12:15 02 Aralık 2021 5 Yorum Var
Şiddet gören kadın kabus günlerini böyle anlattı: Sessiz çığlıklar atardım

Adana’da boşanma aşamasındaki karısıyla barışmak isteyen adamın eşi kabus gibi günlerini anlatarak, “O kadar çok şey çektim ki öldürse de umurumda değil. Dönmeyeceğim geri" dedi.

Tır şoförü Nurettin (43) ve ev hanımı Merve (30) Ceylan çifti 16 sene önce evlendi. Çiftin bu evlilikten 4 çocukları dünyaya geldi. Çift, 2 buçuk ay önce tartıştı ve Merve Ceylan bunun üzerine çocuklarını alıp annesinin evine yerleşti. Merve Ceylan ardından eşine boşanma davası açtı. Eşiyle barışmak için her yolu deneyen Nurettin Ceylan, 23 Kasım günü gece saatlerinde Çukurova ilçesindeki bir köprüye çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen polisin 2 saatlik ikna çabası sonucu da Nurettin Ceylan köprüden indi. Geçen konuşan Nurettin Ceylan, eşiyle barışmak istediğini ve onu çok sevdiğini söyledi.

“ŞİDDETTEN ÇOK İŞKENCE GÖRÜYORDUM”

Merve Ceylan ise eşinin kendisini aldattığını, şiddet uyguladığını ve intihar girişimlerinin şov olduğunu öne sürdü. Ceylan, eşinden şiddet gördüğünde defalarca polise gittiğini ancak eşinin gelip her seferinde özür dileyip kendisini affettirdiğini söyledi. 14 yaşından bu yana eşinden şiddet gördüğünü iddia eden genç kadın, “Aramızda şiddetli geçimsizlik vardı. Son 3 yıl öncesine kadar şiddet görüyordum. Hatta şiddetten çok işkence görüyordum. Beni yere yatırıp saçlarımdan tutardı, ayağıyla vururdu. Ağladığım ya da sesimi çıkarttığım zaman bana ‘Sakın ağlamayacaksın’ diyerek sessiz dövmeye çalışırdı. Sessiz çığlıklar atardım” diye konuştu.

İlk dayağını 1 haftalık gelinken yediğini öne süren Ceylan, “Ben 14 yaşındayken birbirimizi gördük ve ben sevdim onu. O zaman daha aşk, sevgi nedir bilmezdim. İlk dayağımı 1 haftalık gelinken yedim. Sebebini söylemeyim ama tokat atarak dövdü” ifadelerini kullandı.

“KANDIM VE ANNEME BOZMA ARAMIZI DEDİM”

Eşinin kendisini aldattığını ve gelip bunları anlattığını aktaran Merve Ceylan, “Beni defalarca kez aldatmış, ben bir keresinde bunu yakaladım ama onun haricinde gelip bana anlatıyordu. Bu geçen intihar ederken polis beni aradı ve ben de yalan söylediğini belirttim. Daha önce çok yaptı. Biz nişanlıyken bu numaralara başladı. Annem nişanlıyken yüzüğü attırttı. O zaman gelip kendini önümüze atıp intihar etmeye kalktı. O zaman aşık oldum işte ona. İlk kandırışı böyle oldu. Ben de kandım ve anneme bozma aramızı dedim. Demez olaydım. Her küstüğümüzde intihar etmeye kalkıyor. ‘Merve seni çok seviyorum’ laflarını çok duydum” dedi.

“BOŞANIN KURTULUN, ARKAMIZDA DEVLETİMİZ VAR”

Boşanma dilekçesini verdiğini ve geri dönmeyeceğini söyleyen genç kadın, daha sonra şunları söyledi:

“Ben bunca zamandır çocuklarım için dayandım ama en ufak bir şeyde beni evden kovdu. Ben boşanacağım. Kalırım tek başıma, çalışırım çocuklarımı büyütürüm. Ben de çok korktum, sessiz kaldım her şeye ama o kadar çok şey çektim ki öldürse de umurumda değil. Dönmeyeceğim geri. Benim gibi olan kadınlar da korkmasın. Boşanın kurtulun, arkamızda devletimiz var.”

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Mehmet ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ruh hastaları. Dışarda kuzu eve gelince kadına mı erkekliğin tutuyor. DÖvme nedir. Uymuyorsa çocukların babasız annesiz büyüsün gözün yiyorsa boşan kardeşim. Boşandıktan sonra senin namusun da değil. Adamsan kadına aylık nafaka beklemeden verirsin çocuklarına bakar. ruh hastası 30 yaşında kadın 50 olmuş gibi.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Maneviyat dersleri verilmeli, hatta çevre temizlik dersleri dahi verilmeli, hülasa insanlar insan olarak eğitilmeli, şu tvlerdeki birbirinden ahlaksız, mazluma (kadın ve çocuk gibi misal) saldırtılan şiddet sahneleri, alkol uyuşturucu içeren diziler kaldırılmalı, yerlerine malumat vermeye çalışan programlar düzenlenmeli, yapılacaksa bu ve benzeri çareler yapılmalı, aksi halde bu tür vahşiler türemeye saldırmaya can yakmaya, yuvalar yıkılmaya ve sair, devam eder gider.
    Cevapla
  • Alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip haberler son yıllarda anormal artış gösterdi. Peki bu sorunla ilgili bir araştırma yapıldı mı, sebepler ve sonuçlar tespit edildi mi. Konuyla ilgili bir devlet kurumu hiç araştırma yaptı mı, çözüm yolu buldu mu. Hayır. Kadın dayak yedi, kadın öldürüldü, kocası tutuklandı, kocası denetimli serbest, çocuklar ortada kaldı gibi haber her gün var. Bu mevzu sadece polisiye ve adliye olayı değil, toplumsal bir sorun çözüm bulunmalı
    Cevapla
  • Ses 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun kadın erkeğe Allah'ın bir emanetidir. Dövmek, sövmek, zulm etmek de nedir? İstemiyorsan mahkemeye verir boşarsın. Erkeklik veya kadınlık taslamanın kimseye bir faydası olmaz.
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç bekleme yalan yapıyor intar işini
    Cevapla
  • Mustafa fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Aile çöküyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.