Adana

Adana’da 5 ay önce kaybolan Muhammet’i bulana 100 bin lira ödül

12:19 24 Şubat 2022 2 Yorum Var
Adana’da 5 ay önce kaybolan Muhammet’i bulana 100 bin lira ödül

Adana’da 5 ay önce kaybolan 16 yaşındaki Muhammet Yüksekdağ'ın acılı ailesi oğullarını bulana 100 bin TL’lik para ödülü vereceklerini açıkladılar.

Adana'da 5 ay önce ortadan kaybolan 16 yaşındaki Muhammet Yüksekdağ'ın ailesi oğullarını bulana 100 bin lira para ödülü verecek. Anne Fatma Yüksekdağ, "Biz 5 aydır yaşamıyoruz. Tüm ailemiz çok kötü durumda. Oğlumuzun sağ ya da ölü olduğunu öğrenmek istiyoruz" dedi.

Adana’da 5 ay önce kaybolan Muhammet’i bulana 100 bin lira ödül

YANINA SADECE 20 TL ALDI

Seyhan ilçesi, Barbaros Mahallesi'nde yaşayan Fatma- Cemal Yüksekdağ çiftinin tek çocukları Muhammet Yüksekdağ, 25 Eylül'de çalıştığı oto yıkamacıdan çıkıp, akşam saatlerinde evine geldi. Annesine haftalığını veren Yüksekdağ, daha sonra yanına 20 TL alarak evden çıktı. Yüksekdağ'dan bir daha haber alamayan ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Afiş bastırıp hem kent merkezine hem de çevre illerde dağıtan Yüksekdağ ailesi, 5 aydır bir sonuca ulaşamayınca stant kurup oğullarını bulana 100 bin lira para ödülü vereceğini söyledi.

“5 AYDIR YAŞAMIYORUZ”

Gözyaşları içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen anne Fatma Yüksekdağ, "Bende bir anneyim. 5 aydır hiçbir haber alamadık. Oğlumun bulunması için özel bir ekip istiyorum. Allahtan sonra tek umudumuz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bize lütfen el uzatın. Biz 5 aydır yaşamıyoruz. Tüm ailemiz çok kötü durumda. Oğlumuzun sağ ya da ölü olduğunu öğrenmek istiyoruz?" dedi.

“ELİMİZDEN BAŞKA BİR ŞEY GELMİYOR”

Baba Cemal Yüksekdağ ise 5 aydır çok uğraştıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını söyleyerek, "İl il gezerek afişler astık. Aramadığımız yer kalmadı. Hiçbir sonuç alamadık. Kaybolduğu gün cebinde sadece 20 lirası vardı. Oğlumu bulana 100 bin lira vereceğim. Elimizden artık başka bir şey gelmiyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Smk 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Allah yardımcınız olsun inşallah Rabbım sabır versin inşallah bulunur çok üzücü bir durum umarım rabbim size bağışlar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.