Adana

Adana’da akaryakıt istasyonuna silahla saldırıp, masum kasiyeri hayattan kopardılar!

13:57 22 Ocak 2023 10 Yorum Var
Adana’da akaryakıt istasyonuna silahla saldırıp, masum kasiyeri hayattan kopardılar!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir akaryakıt istasyonuna kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda, istasyonun marketinde kasiyer olarak çalışan Ahmet Demir (58) hayatını kaybetti.



Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Taşçı Mahallesi Adana-Karataş karayolundaki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen bir kişi, kalaşnikof ile istasyona gelerek hedef gözetmeden ateş açıp olay yerinden kaçtı.

Adana'da silahlı saldırı düzenlenen akaryakıt istasyonu

KURŞUNLARIN İSABET ETTİĞİ KASİYER KURTARILAMADI

Akaryakıt istasyonundaki markette kasiyer olarak çalışan Ahmet Demir (58) açılan ateş sonucunda yaralandı. Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet Demir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Demir’in cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Adana'da silahlı saldırı düzenlenen akaryakıt istasyonu

26 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Bölgede delil çalışması yapan polis ekipleri, uzun namlulu silaha ait 26 adet boş kovan buldu. Polis olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam ediyor. 

Gece saatlerinde silahlı saldırının gerçekleştiği bölgede, çarşı mahalle bekçileri 20 Ocak Cuma günü 2 adet kalaşnikof silah ve ona ait 310 adet mermi ele geçirmişti. 

Adana'da silahlı saldırı düzenlenen akaryakıt istasyonu

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • rtükenmiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sapık mafya dizilerine devam
    Cevapla
  • Burası Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Her yer silahlı katil her yer ceset... Hiç bir yere kaçamazsınız... Sıranın size gelmesini bekleyin ve son duanızı yapmayı unutmayın...
    Cevapla
  • Abd 1 yıl önce Şikayet Et
    Biri bana bunun ile teror saldirisinin bir farkini anlatabilirmi? Yani bu silah herhangi birinde bulunuyorsa, bir teroristin de bunu yapma ihtimali cok buyuk. Dolayisi ile terorist bile yapmaz dedirtecek cinsten bir saldiri. Allah kahretsin.
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    idam .daha ne kadar mütedeyyin insanlar can verecek.baş örtüsü anayasal güvence mükemmel.suçsuz insanlar öldürülüyor idam yok yaşatıyoruz.bay bayan zina yapıyor üstelik evliler suç değil.yuvalar ebeveynler cocuk bakıcısı oldu yazık değilmi masum cocuklarımıza.geleceğimizi yok ediyoruz.
    Cevapla
  • Hikaye 1 yıl önce Şikayet Et
    Zevkine adam öldürülüyor tüm bunlara bir çare aranması şart veya en ağır ceza verilmesi lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.