Adana

Depremde ölen avukat, eşi ve ikizlerine acı veda

16:48 07 Şubat 2023 7 Yorum Var
Depremde ölen avukat, eşi ve ikizlerine acı veda

Adana'da yıkılan evlerinde hayatını kaybeden 43 yaşındaki Avukat Uğur Uçurum, eşi ve ikiz çocukları yan yana toprağa verildi.



Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde Süleyman Demirel Bulvarı'ndaki 7 katlı Saim Bey Apartmanı'nda oturan Avukat Uğur Uçurum (43) ev kadını eşi Gökçe Köse Uçurum (42) ile ikizleri Yağız (10) ve Yağmur (10) Pazarcık'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın altında kaldı. Dün yapılan arama kurtarma çalışması sonucu anne, baba ve ikizlerinin cesetlerine ulaşıldı. Hastane morguna kaldırılan Uçurum ailesinin cenazeleri bugün yakınlarına teslim edildi. Çukurova ilçesindeki Kabasakal Mezarlığı'na getirilen anne, baba ve ikizlerin tabutları yan yana musalla taşına konulup, ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu Uçurum ailesi, yan yana açılan mezarlardan toprağa verildi. 

Cenaze törenine Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile Adana Valisi Süleyman Elban da katıldı.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Ayhan Ayvacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ,mekanlarını cennet olsun inşallah. Ruhları şad olsun. Rabbim kederli ailesine ,sevenlerine, eş dost ve akrabalarına ecir sabır ihsan etsin. Başları sağ olsun.
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Değerli KARDEŞLERİME Yüce Yaratan ULU ALLAH IMDAN rahmet ve merhamet, kederli ailesine,sevenleri,eş dost ve akrabalarına da BAŞ SAĞLIĞI,SABIR ve METANET diler,KARDEŞLERİMİN Ruhları ŞAD,Toprakları NUR,mekanları FİRDEVİS CENNETİ(Cennetin en üst ve ortası) olsun der tüm Türkiyemin başı sağ olsun.ALLAH CC.YÜCE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN ve gözetsin.
    Cevapla
  • HİSAR 1 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin ah yavrucuklar çok üzülüyorum allah devletimize kuvvet versin
    Cevapla
  • önce vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah bizlere haklarınızı helal etmişsinizdir. Sizler cennetin en güzel kübrasında yaşayın
    Cevapla
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin cennet mekanlari olsun insAllah, Guzel Allah,im sen vatanimizi milletimizi koru , Ocaklar sonmesin amiin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.