Adıyaman

Gölbaşı'nda sınavlarda başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi

19:57 22 Ağustos 2016
Gölbaşı'nda sınavlarda başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) başarılı gösteren öğrencilere ödül verildi.

Halk Eğitim Merkezinin konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde TEOG'da ilçe sıralamasında ilk 7'ye gören öğrencilere bisiklet, YGS ve LYS'de de ilk 10'a giren öğrencilere yarım altın hediye edildi.

Kaymakam Murat Zedeleroğlu, yaptığı konuşmada, öğrencilerin ödüllendirilmesine katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.

Hayırseverlerin eğitime destek sağlamasının amacının başarıyı yükseltmek olduğunu belirten Zedeleroğlu, ilçelerinin ve illerinin başarı ortalamasının Türkiye ortalamasının üstünde olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir de geleceğe daha iyi bakabilmek için eğitim kalitesinin yükseltilmesi gerektiğini belirterek başarılı öğrencileri tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir de amaçlarının akademik başarısı yüksek öğrencilerin yanı sıra vatanına, milletine, bayrağına bağlı ve ahlaklı öğrenciler yetiştirmek olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.