Adıyaman

Besni'de Dünya Çevre Günü kutlandı

14:05 06 Haziran 2017
Besni'de Dünya Çevre Günü kutlandı

Besni ilçesinde Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen yürüyüş, Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hükümet Konağı arasındaki güzergahta yapıldı.

Besni ilçesinde, Dünya Çevre Günü dolayısıyla Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından çevre yürüyüşü düzenlendi.

Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir, yürüyüşün ardından düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çevre bilincinin insanlara kazandırılmasının öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

Çevre kirliği konusunda toplumun her kesimindeki her yaştan insana sorumluluklar ve görevlerin düştüğünü ifade eden Kandemir, geleceğini düşünen herkesin çevreyi temiz tutması ve koruması gerektiğini kaydetti.

Yapılan konuşmanın ardından çevre konulu resim yarışmasında dereceye giren ve en çok atık pil toplayan öğrencilere ödülleri verildi.

Tören, İmam Hatip Ortaokulu ve Köseceli Ortaokulunun hazırladığı resim sergisinin gezilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Etkinliğe Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ile kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.