Adıyaman

Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar'a veda yemeği

10:27 19 Temmuz 2018
Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar'a veda yemeği

Adıyaman'da 2014 yılından bu yana Garnizon Komutanlığı ve Askerlik Şubesi Başkanlığı görevini yürüten ve İstanbul Esenler Askerlik Şubesi Başkanlığı görevine atanan Albay Davut Kulalar onuruna veda yemeği verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Nurullah Naci Kalkancı'nın ev sahipliğinde Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar onuruna Türkiye Petrolleri Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve bazı kurum amirleri katıldı.

Garnizon Komutanı Albay Kulalar'ın İstanbul'un Esenler ilçesine atanması dolayısıyla vedalaştıklarını belirten Vali Kalkancı, "Kulalar'la yaklaşık bir yıldır Adıyaman'da birlikte görev yapıyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Davut Albay, Adıyaman'daki vatandaşlarımızla olan sosyal ilişkileriyle orduyu layıkıyla temsil ederek, ordunun peygamber ocağı olduğunu, ordunun milletin ordusu olduğunu, ordusuz bir devlet ve ordusuz bir millet olamayacağının en güzel bir örneğidir. Kendisine çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Albay Kulalar'ın Adıyaman'daki 4 yıllık görevi süresince şehit aileleriyle sevgi, saygı ve birliktelik oluşturduğunu aktaran Kalkancı, şunları kaydetti:

"Hiçbir şehit ailemizi ve gazimizi ihmal etmiyordu. Bunun yanında vatandaşlarla da daima yakın ilişkiler içerisinde olmuş, bir ordu mensubu ve subay olmanın şerefini zerre kadar sarsmadan bu görevini sürdürmüştür. Albay Davut Kulalar'a teşekkür ediyor, bundan sonraki görev yerinde ve hayatında ailesiyle sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Kulalar ise Adıyaman'da görev yaptığını süre içinde Adıyamanlı vatandaşlardan her zaman dostluk, saygı ve sevgi gördüğünü belirtti.

Kendi memleketinde görev yapmış gibi hissettiğini ifade eden Kulalar, "Kısa bir süre sonra Adıyaman'dan ayrılacağım. Bizlere gösterdikleri yakın ilgiden dolayı tüm Adıyamanlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Adıyaman'daki görev süremiz boyunca bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimiz Nurullah Naci Kalkancı başta olmak üzere, Adıyaman’ın tüm idarecilerine teşekkür ediyor, herkesten helallik diliyorum." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.