Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

18:36 22 Mart 2018
Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Regaip Kandili dolayısıyla Kocatepe Asri Mezarlığında vatandaşlarla bir araya gelerek kandil simidi dağıttı.

Başkan Çoban, Regaip Kandili dolayısıyla Kocatepe Asri Mezarlığını ziyaret eden Afyonkarahisar halkıyla bir araya gelerek vatandaşların kandilini kutladı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çoban, tüm Afyonkarahisarlılar'ın Regaip Kandilini kutlayarak birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı temenni etti ve vatandaşlara kandil simidi dağıttı.


- Başsavcısı Özel'den ziyaret

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Münire Burcu'yu ziyaret etti.

Burcu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumun çalışmaları hakkında Başsavcı Özel'e bilgi verdi.

Özel'de ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Doğru kararlar vermek için çok çalışacağız, vatanımıza sahip çıkacağız. Çünkü başka Türkiye yok. Bu yolda canımızı seve seve veririz. Milletimiz de makamlara güvenmeli, kapımız her zaman herkese açıktır." ifadelerini kullandı.


-Yaşlılar Haftası etkinlikleri

Sandıklı'da Yaşlılar Haftası dolayısıyla Develi Huzur Evi'nde etkinlik düzenlendi.

Programda konuşan Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, şöyle konuştu:

"Sizler örf, adet, anane gibi kültürel değerleri din, ahlak ve vicdan gibi manevi değerleri bizlere aktararak bizlerin topluma faydalı, ahlaklı ve vicdanlı iyi yetişmiş bireyler olmamızı sağlamaya çalıştınız ve çalışmaya da devam etmektesiniz. Bu açıdan toplumsal hayata yön vermektesiniz. Tecrübelerinizi bizlere aktararak, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan sizlerin varlığı, toplumumuzu daha da güçlü kılmaktadır. Kültürümüzde ve inancımızda aileye, büyüklere saygı göstermek çok önemli bir yer tutmaktadır. Kültürümüzde ailenin mukaddesliğinin yanı sıra eli öpülesi büyüklerimiz de bir o kadar mukaddes ve değerlidir. "

Konuşmanın ardından Şakalar, yaşlıların yanına giderek onlarla sohbet etti.


- Sandıklı'da muhtarla toplantı

Sandıklı Belediyesi, mahalle ve köy muhtarlarına yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal, Afyonkarahisar AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Nurettin Birliktir, İl Genel Meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.