Aksaray

"ASÜ, sporda Türkiye'de bir marka haline geldi"

14:10 05 Nisan 2016
"ASÜ, sporda Türkiye'de bir marka haline geldi"

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, üniversitelerinin sporda, Türkiye'de bir marka haline geldiğini söyledi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu (BESYO) ziyaret ederek, okul yöneticilerinden bilgi alan Rektör Şahin, sportif başarıları arttırmak için gereken tüm çalışmaların aksatılmadan yapıldığını belirtti.

Okuldaki antrenman alanlarını inceleyen ve donanım olarak ciddi bir eksiklerinin bulunmadığını belirten Şahin, okçulukta ASÜ'nün Türkiye’de lider durumda olduğunu, dünyada ise adından söz ettirdiğini belirtti.

Bu yıl mezuniyet töreninin stadyumda yapılacağını dile getiren Şahin, "Uluslararası standartlara uygun şekilde tasarlanan stadyum, farklı spor organizasyonlarının gerçekleştirilebilmesine de olanak sağlıyor. 4 bin seyirci kapasiteli stadyumumuzun alt kısmında da çeşitli antrenman alanları bulunuyor. Sporcularımız burada rahatlıkla çalışmalarını yapabiliyor. ASÜ, sportif organizasyonlarda ulusal ve uluslararası dereceler elde etti. Bu başarılarla birlikte ASÜ, sporda Türkiye'de bir marka haline geldi." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.