Aksaray

Jandarma trafik bölgesinde drone kullanacak

09:54 07 Mart 2021 1 Yorum Var
Jandarma trafik bölgesinde drone kullanacak

Trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşların huzurlu seyahat etmesi, denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirilerek asayişin temin edilmesi amacıyla Döner Kanat Mini İHA (Drone) destekli denetimler aralıksız devam edecek

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşların huzurlu seyahat etmesi, denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirilerek asayişin temin edilmesi amacıyla Döner Kanat Mini İHA (Drone) destekli denetimler aralıksız devam etmektedir.

Bu kapsamda 03 Mart 2021 tarihinde Asayiş ve Trafik Timleri ile KOM Şube Müdürlüğü personeli tarafından asayiş ve trafik tedbirleri konularında denetimler icra edilmiştir.

Denetimler esnasında hatalı sollama, şerit ihlali, zorunlu haller dışında duraklama/park etmek gibi ihlallerin önlenmesi için karayolu üzerinde seyir eden araçların havadan trafik kontrolü yapılmıştır.

Ayrıca kontrol noktasında durdurulan araçların Asayiş Timleri ile KOM Şube Müdürlüğü personeli tarafından kontrolleri yapılmış, trafik timleri tarafından sürücülere emniyet kemeri takılması, hız kurallarına uyulması, yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları konularında bilgilendirme yapılmıştır.

Kazaları önlemek ve asayişi temin etmek için Döner Kanat Mini İHA (Drone) ile havadan denetim faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Saatlerce yolculuk yapıyorsun bomboş yollarda 100 ile ceza yazıyorlar. Bu benşm sağlığımı değil kendi ceplerini düşünen bir sistem. Martaval anlatmayın. İstanhulda nerede trafik kilitlenmişse trafik polisi var uygulama yapıyor. Zerre faydaları yok millete.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.