Aksaray

Aksaray'da yürek burkan kaza: Vince çarpan çift ve 1 aylık bebekleri öldü!

10:16 21 Ocak 2023 5 Yorum Var
Aksaray'da yürek burkan kaza: Vince çarpan çift ve 1 aylık bebekleri öldü!

Aksaray'da yaşanan feci kazada Ali Osman Gezginç'in (36) kullandığı otomobil bir vince arkadan çarptı. Kaza baba Ali Osman, eşi Nazmiye ve 6 aylık Elif Yüsra Gezginç hayatını kaybederken, aileden geriye oğulları Mehmet Gezginç (11) kaldı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Eskil ilçesi ile Eşmekaya Beldesi arasında meydana geldi. Eşmekaya Beldesi'nden Eskil ilçesindeki akrabalarına ziyarete giden Ali Osman Gezginç yönetimindeki 42 DDN 36 plakalı otomobil, önünde ilerleyen, Mahmut Batur (36) yönetimindeki 42 ACN 64 plakalı kamyona arkadan çarptı.

ANNE VE BABA KAZA YERİNE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde, otomobilin sürücüsü Ali Osman Gezginç ile eşi Nazmiye Gezginç'in kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

MİNİK BEBEK TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çiftin 6 aylık bebekleri Elif Yüsra ile oğulları Mehmet Gezginç ise sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Elif Yüsra bebek de yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

AİLEDEN GERİYE SADECE OĞULLARI KALDI

Mehmet Gezginç’in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kamyon sürücüsü Mahmut Batur, jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • ÖMER 1 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM rahmet eylesin sabırlar versin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 27 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin ama kurallara uyan maalesef yok
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bence söför bilerek frene bastı kıllık olsun diye yoksa kaza olması imkansız kamyon şöförleri kasanın sağlam olduğunu biliyor ve çarpanın ne hale gelceğini tahmin ediyor o uğzden trafikte hız keserler etrafındakilere gözdağı verip zarar görmesi için kasaların arkasına demir kaynattıtıyorlar normalde istetme lastiklerinin olması gerekiyor arkada
    Cevapla
  • bravo 1 yıl önce Şikayet Et
    konuyu uzaktan hemen çözdün
    İlk beğenen sen ol
  • nos 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesın
    Cevapla
  • Her açıdan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamyon mu vinç mi,çekici mi her ne zıkkımsa, durmuş mu yoksa kamyonun arkasında ışık ve reflektör yok da mı çarpmış.Gerçi her ikisi de büyük bir suç..Taksirle adam öldürmekten 10 ar yıl,toplamda müebbet verilmesi lazım.Tabi normal şartlarda ama .......Yok adam sarhoş falansa ailesine ve de kendisine büyük bir zulüm yaşatmaktan müebbet cehennem durumları..Lakin oradaki adaletten hiç bir şüphemiz yoktur..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.